Friday, February 11, 2011

Helah Yahu Di

Ok,di Fb & Blog kwn aku rata-rata TELAH paparkan post kt bwh ni..So,aku pon nak gak ler,biar orang Islam BUKA MATA sket..
Persoalannya adakah ini semua kebetulan?bagi aku,nope..ini semua dah dirancang punye..percayalah..  
JOM SEMAK!!

Sila cuba step dibawah ni dan...



Q33 NY???
Apa ade pada nombor plate ni???
Bukak Microsoft Word korang. Taipkan dalam huruf 

besar,

 Q33 NY(no. pesawat langgar WTC).
 Tukar saiz font tu 

kepada saiz 48.

Korang highlightkan Q33 NY tu kemudian tukar kepada 

font WINGDINGS.




MasyaAllah..

2 comments:

Anis Anisa said...

da cube da .... tp betul ke tu nipp

Anif Abdullah™ said...

tula..rasa memang dah dirancang awal2 ah..motif?nak jatuhkan orang islam..kita tgkla situasi hari ini..goshh..