Wednesday, March 21, 2012

Pada Suatu Hari : SPM oi

Assalamualaikum dan muah muah 380291 kali :)
rindu aku tak? Haha

Eh hari ini keputusan SPM keluar kan? Perghh.. kemain semua orang berlari 400x100 keliling sekolah nak jumpa cikgu balik .. Rindunya zaman zaman nak ambik result ni..Dapat jumpa kawan sekelas.Then, nombor henpon macam +013..+017 yang tak pernah muncul pon ,tiba-tiba ada dalam  inbox henpon untuk tanye result SPM.. Haha

Kepada adik-adik yang akan ambik result SPM tu,abam AA nak ucap GUD LUCK k!! tahniahlah kalau kamu semua berjaya dengan cemerlang.. Kepada yang kurang cemerlang tu,jangan bersedih umpama cinderella kehilangan kasut eh? Usaha lagi ye dik.. Perjalanan masih panjang :)
#wah abang2 sangat arini

Di Twitter pula,lain plak citer.. Siap ada lagu soundtrack bagai.. Haha








Saleh (my jiran yang gila) ..Dah lama kut,aku tak popularkan kau kat sini. Haha

Psttt : follow my twitter :P

 NOTA AA : Air mata paling best ialah cemerlang pada hari yang dinanti-nantikan - May Allah bless uols :D

18 comments:

Clumsy Boy said...

Hahaha... gua punye soundtrack adalah Ku Berserah dari Amylea AF3. Haha

Anisa Hang Tuah said...

Hahah! SPM result

I got A B C D E

Hey

Look where I am now today =)

Lea Isnawi said...

HAHAHA! sume nak ada soundtrack

paling nak tergelak yg x fail add math tu

haha

Rtp Farra Arisha said...

okay tahniah kepada semua yang berjaya mendapat keputusan yang cemerlang, germilang, terbilang..

Ieja Comot said...

dah follow pong..tp kome yg x follow den.. adeh.. ;)

Yatie Awang said...

akak pun g ambil result juga, entah yang ke berapa kali ..lupa dah heheh

semutsengal said...

saleh suka lari topik.


kahkahkahkah !

princess said...

hahaha . abang abang bagai . hee . SPM wasn't everything kan ? : )

SAYA BUKAN SAMDOL said...

hahahah dasat hah ada sountrack

Saddila said...

tamparan wanita pun boleh. gedik sungguh.

MaYa MustWany said...

hahah mcm2 lagu..sorry2 la..tamparan wanita la..hihih

Amely Afandi said...

haha lawak !

adwafarahin said...

mcm2 lagu yer hmmm..

Iena Eliena said...

Blogwalking here...

cik iena follow your blog..
follow my blog juga ye(^_~)
www.ienaeliena.com

Aku said...

eh, twitter jek semua? haha

tomatokering :) said...

AA =Aaron Aziz.. ehh silap Anif Abdullah. kehkeh

first time datang sini.. saya bukan budak SPM ;P haha

Fara E's said...

kau dapat berape ? #tetibe . haha

YOUsoF said...

Soundtrack pilihan Salehudin yang paling sesuai antara 20 pilihan yang lain.. hahah

Gagal sekali tak bermakna gagal sampai mati.. ;)


*Hei AA! Harap2 kau sihat je..