Tuesday, June 26, 2012

Geng Cool




di Kuala Perlis,Perlis

DARI KIRI : @Qikila (miss typo,maria-mariana) , @AzaAppleHijau (skandel "katanyer" aumm ), @efyfot (retis yg suka kena limit di twitter) @Izyan_Husna (warih nogori ,stalker mi-ra hu-sin #fliphair )

di Tasik Darul Aman, Kedah


adakah saya bakal merindui mereka. err.. mungkin?
sebab dua antara kami dah abis study beb.hm..
untuk itu saya dedikasi kan puisi untuk mereka ,dengarkan..


oh twitterjaya ,
kau sungguh bermakna,
dari situ aku kenal mereka,
gengcool mula tercipta,
timeline menjadi pengantara kami bersama,
unmensi segala-gala,
berkongsi suka duka,
usik mengusik itu semestinya,
tinggal dan jenguk tak kira masa,
dalam diam pertempuan bermula,
bukan sekali tapi lebih dari dua,
tak sangka kami sekepala,
riuh rendah tanpa duga,
ada sahaja untuk dicerita,
menghiburkan hari saya,
hari gelap pon jadi ceria,
itulah penangan twitterjaya,
dari UUM ,Perlis sampai Jitra,
nasib ada sebuah kereta,
mengembara selagi terdaya,
oh cool sungguh rasanya,
kamilah geng cool itu rahsianya.
sekian dari saya,
thanks semua,

selamat berpuasa,
selamat hari raya,
bhahaha..





NOTA KAKI : persahabatan itu kita yang cipta dan pelihara :D
NOTA KAKI 2: AA bukan dah tak suka blogging, cuma masa lepak/cerita segala2 lebih kat twitter pula. acaner?!

26 comments:

Peyan Sanstaro said...

Kan... dok TL je, mana nk igt berbelog !


Wooooii2x raya lambat lagi.. LOL ;p

onie said...

bila kita lak nak jumpa ni? :D

Liyana Zahim said...

Woww.. Sume gegel tuhhh!! Alangkah indah hidup.. Huhuhuhuh- Anip bile nk jmpe akk pulop?

♥ MiszNini ♥ said...

terbaikk ar puisi ko nep.haha ak suke .
bakal merindui semuanya nnti <3

anif abdullah| AA said...

@Peyan Sanstaro tula pasal.. in advance pulop.haha

anif abdullah| AA said...

@onie jomm!! haha

anif abdullah| AA said...

@Liyana Zahim tetiba terselit kumbang kat situ kan. kekeke.. eh nak sangat jumpa akak. hehe

anif abdullah| AA said...

@♥ MiszNini ♥ thanks.. mis y'all hehe :)

Rtp Farra Arisha said...

life is beautiful with friends. :)
anyway i was never never in cool gang. wkwkwkwkwk

Akem said...

cantekk puisi!

peah said...

haaa anip. usha la sorg. haha

peah said...

haaa anip. usha la sorg. haha

Yousof said...

Hidup berteman memang cool apatah lagi teman² itu perempuan.. ;D


Sempoi puisi tu, tapi tulus isinya.. cewah.. haha


Ok lengkap dengan ucapan hari raya terus. bhahaha

cik ungu said...

anippp


itu diaaa

dikelilingi si gadis-gadis.

patutlah kerja rajin semacam.

anif abdullah| AA said...

@Yousof dengan pompuan, byk kerja jalan dgn smoothly n pelbagai isu nak citer...eceh.. haha

anif abdullah| AA said...

@Rtp Farra Arisha ouh really? tryla cari :D

anif abdullah| AA said...

@Akem thanks :D

anif abdullah| AA said...

@peah erkk.. tak boleh laaa. haha

anif abdullah| AA said...

@cik ungu aku suka berkawan dengan laki atau pompuan. tapi kalau geng berborak,pompuan byk isu. haha

Teha said...

sedapp puisi tuee. :))

Azham Vosovic said...

patutlah selalu nampak kt twitter je hahahaha....

selamat habis belajar dude!

cikwahidaidris said...

pi tasik jitraaa tak ajak. huaa. :P

Yousof said...

@anif abdullah| AA Eceh.. Itu semua berpunca dari raut muka mereka yang boleh menghilangkan stres tak seperti dengan kawan lelaki.. hahaha

anamizu kaito said...

hamboiii kemain lg siap bg puisi bagai..hehe~ siap dgn ucap slmt hari raya! hahaha anip,anip =P







Luv,
cik ana

semutsengal said...

foursome ?


waahhhhh !!

najihah sahami said...

teruja tgk org amek gambar ngn kawan2...rinduuu