Sunday, March 27, 2011

Hari Terakhir Fafau di Melodi

->akhirnya,abis jugak seminar maritim sesi 1 den ni..aih,dah la speaker tu ckp omputih manola den pham kan..memang ngantuk tahap unta ler td.

so...
>abis yo seminar td,torus den poyi kafe...tgok Melodi kali terakhir gandingan Fafau dan Wahid,tak sangko eh..bukan main lamo dorang jd pengacaro..7 tahun dah..patutla penobit nak owang bawu..sapo??udah tontu la,si Zizan dan Dira,eiwwwwwwwwww....Dira?hot ka dia tuh..haha..den pon xla kona bonar dio..tp 2,3 kali ponah la nmpakla kat tb..hehe..


>hope pengacaro bawu nih wek la yg terbaik an...bukan sonang nak jd the best,korunk still new on the stage and nak tak nak kono la keje koreh sket kan..supayo penonton xlarikk...
>apepun,den still akan indukan FAFAU...love her!!! aihhh,apsal tetibo den raso touching nii..sob3...mano tak eh kan,Melodi ni buleh dikato bondo yang WAJIB tgk kalo duk umah...lagi2 kali ado Fafau.. :) klo duk cni,osah susah eh kan...den still minat layi an..walaupun,dulu xminat sbab ade sesi TERJAH nun..choyy!!

>okla tuu.. Fafau still on air kat Hotfm kan,at least dio dah ado flatpom sendiri..sure orang akan rindukan dio..ala cam Aznil dulu2 la...sumo sodih an..last2,Astro sambar dio...torus OVER THE TOP kat Astro,pendek kato la an,kalo dah memang bonar orang tu TERBAIK,lotak mano pon orang SUKO,orang TENGOK,dan orang TERHIBUR.. :)

FAFAU!!,WE STILL MISS U *suara sumbang sape la tu

NOTA KAKI:Agak-agak ape la kojo si abg nas(terjah) tu wek skunk eh,lamo xnampak dio 'on air'.hik3!!

2 comments:

♥ LULU ♥ said...

sy tag kamu
http://magic-of-me.blogspot.com/2011/03/contest-gambar-pets-paling-comel.html

Anif Abdullah ® said...

really?boleh gak :)