Friday, February 17, 2012

Ini Bukan Video Lucah


testing.. testing 

video



NOTA KAKI :  Apa aku merepek ni.huhuu..Maaflah video kurang baik(hujan,tak clear,senget)...Secara tidak langsung saje k,
Bosan-bosan. Hee :)

16 comments:

Yatie Awang said...

awat senget macam tu, lenguh tengkuk akak hahahaa...

ooo...kalau bosan kena buat video ek, akak nak cubalah nanti hahaha

peyansanstaro said...

kelasss JAH !

Nurul Iman Rosman said...

adeh, sakit pale. haha ;p

Jerr said...

asal senget , senget pale aku tengok :D

sha my heart said...

nice. cute.
ha, akhirnya muncul juga. hehe~ rindu berbalas ni. =)

Abu Huzaifah said...

tengkok aku pun senget tgk ko.. hehe... terbaik... ade org hack fb ko... ishhh ... bahaya... lps ni kasi strongkan password lagi k... :)

Fara E's said...

dah ada vlog seh . senget pun sengetlah . haha

YOUsoF said...

Aku cuba paham dari gerak bibir kau, tapi aku tak mampu sebab pc sini tak ada speaker.. heheh.


Lepas ni boleh try bawak lagu sekali.. ;D

anamizu kaito said...

owhh patutla ko buat fb laen ea.. sipbek ko dah add aku..kalo x aku majok lapantahun..hehe


senget..tapi aku cube gak la tengok..and aku pusingkan lappy aku supaya aku xyah sengetkan kepala aku..kehkehkeh



pasni bleh arrr vlog slalu..tambah2 kalo mls nak tulis ke kan =P





luv,
cik ana

alif haris said...

silent rider.. kahkahkah.. weyh kwn twitter kau tak sbut pn ek ek.. cisss

Rtp Farra Arisha said...

wow. AA in the house yawww!

semutsengal said...

senget je.


sakit tulang belakang.


kahkahkahkah.

Liyana Zahim said...

Anip punye suara cam enrinque iglesias la.. Tp nip pale akk sengetla tgk ni... S.E.N.G.E.T. Tp tape.. KELASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS! Kahkahkah.. Semangat mokcik komeng~

MaYa MustWany said...

kot ye pun anif,rotate la dulu gna ff.terkehel tgkuk ni..tpi xperlah demi dgr sora org gabra n malu2 tuh.hihih

chemay said...

nak cakap comel boleh?

adwafarahin said...

jenuh terteleng2 nk tgk..but not bad kiut! haha :D