Monday, February 6, 2012

Membawa Diri




NOTA KAKI: Mintak maaf kepada semua pembaca, mood blogging memang dah out ~ 
Then,selepas ini AA mungkin akan add facebook korang balik.. Nak buat baru . Ada orang yang kesah ke? tak kut :( *forever alone

25 comments:

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

ek..npe aa dah tak mau blogging??

jgn cm tu meh..
aku rindu entry kau kunk..

anamizu kaito said...

eh..eh nak p mane alip??
jgn lupe add titew yew =P







luv,
cik ana

nini said...

uih nape gini ni...jangan la gini.....nanti da tadek tempat lepak lagik...

Rtp Farra Arisha said...

how sad :( what's up? you sound frustrating of something...

Wadi AR said...

atoto. jgn lupe add aku

Azham Vosovic said...

hurm....ni mesti ada problem besar punya! story ler!

mira maisara said...

lor..mahu kemana ni anif ?

hassy chan said...

npe la sume org da hlg mood blogging .. huuu

sha my heart said...

Anip, what happen?

lets share to me, k. =)

nnti jgn lupa kak sha, tau.

semutsengal said...

kau ni asyik pasrah je ?

cik bulan said...

alip..kot ye pon kau dah jmpe aku kat tuiter kan,jgn la acani..kah3

ayat aku mcm mintak kaki kan..

haha..kbai.;p

Liyana Zahim said...

Anip kena mrh atau ada org yg mbuat anip marah ni? Ish napekah ini adikk?

YOUsoF said...

Harap² kau akan kembali dengan semangat dan visi baru yang lebih baik lepas ni insyaAllah..

stuck said...

chillax bro!! =D

si robot comel said...

awat ni beb?mai habaq

Popoi said...

tunggu comeback k,, hehe ^^

Lea Isnawi said...

jgn bawak diri jauh2 sgt taw

alif haris said...

anip .. ape kes bro ?? ni sbb kes akaun kene hack ke ? huhu

Yatie Awang said...

Anif...wake-up..

Jerr said...

asal ni tibe tibe je anip. kalau pasal awek yang ko nak ngorat haritu, aku rasa aku boleh tolong, member aku kenal die.






:P

sabry oppa said...

singgah sini n bace entry....
nice ") nice ") like :) like :)

http://sabryoppa.blogspot.com/ (blog personal)
http://shaberry92.blogspot.com/ (blog kpop)

singgah, komen n follow lah blog sabry oppa kalau sudi...

nice to meet you...^_^

Anyyss Shuhaimi said...

senpai, jangan sedih2! nanti kita tweet2 ek. :)

Amna.Qadeeja said...

biasela kejap je ni mood tu ilang

pegi bertapa dlu kat mane2 gua, pasni balik kompem ade smgt balik kehkehkeh

Abu Huzaifah said...

AA.. jgn forever alone sgt... :) kwn2 family kan ade... mood dtg dgn sndiri... k.. be your self.. abu huzaifah prihatin heee

Addin said...

ohhh la sedih nya bunyi. ingat la kamu tidak sendirian :)