Friday, February 24, 2012

Pada Suatu Hari : Vampire

Pada suatu hari ...

PARA PELAKON:

1) Vampire dari Kampung Janda Baik

2) Aziz Singah (suami)

3) Wan Maimunah (isteri)

Vampire : Aku adalah Vampire !!Aku adalah Vampire !! ~ Huarghhh!!
Aziz Singah : Yeke? Siapa cakap?
Vampire : Akulah cakap.. Huarghh!!
Aziz Singah : Macam tak kelakar je.. Vampire versi pompuan? ada ke?
Wan Maimunah: Abang jangan banyak tanya lah.. dia nak darah tuh ~ Larikk!!
Vampire : Aku tak kata pun nak kejar kau Munah.. Aku nak kejar laki kau ~ Hua.Hua.Hua
Wan Maimunah : Ok finee.. finee!


*****


Aziz Singah : Kau Vampire wati?
Vampire: grrrrrrrrrrrrr...jangan banyak tanye, bak sini leher!!
Aziz Singah : Orang tua kata kalau orang tu baik ,dia takkan kata diri dia baik..hmm, begitulerr....
So,aku andaikan kau ni bukan vampire lah kan? ~ okeilah.. Buatlah macam umah sendiri ye..
Vampire : grrrrrrrrrrr.. *tak paham*





Aziz Singah : Makanlah kuih yang ada atas meja tu.. Jangan malu-malu..
Vampire : *^&H%%$U$^ g** (google translate: aku nak darah kau ler orang tua..grrr)



NOTA KAKI: Orang baik akan layan tetamu dengan baik?? :D

22 comments:

peyansanstaro said...

lawak je...
hahaha =p

anamizu kaito said...

hahaha tekun aku bace smpai habes..



"guwalah vampire yg baik lg bersopan santun! huarggghh~" kehkehkeh







luv,
cik ana

eyjalukman said...

haha msti vampire tu berasap je dgn org tua tu :P

Nizam Ijam said...

anda blog pilihan hari ini...

http://www.nizamijam.com/2012/02/blog-pilihan-hari-ini.html

noorniey Azman said...

hewhew~~xtahu pulak bahasa vamp neh boleh digoogle translate kan!

Peah Glemer said...

ce kau translate lullaby kat google translate, hahahahaaaaaaaaaaaa

Jerr said...

HAHA. camtu pun boleh :D

Ruby Mahabbah Fillah said...

huuhuu macam2 la awk nie...huhu

Aqiim said...

sengalnyeeee hahaha :P

chemay said...

apa nieee apa nieee.
vampire datang umah boleh kasi makan kuihhh.
hehe
:P

sha my heart said...

hahaha~ sangat kelakar =)

menjemput blogger join
segment kenangan persahabatan masa sekolah rendah.


mesti korang ada kenangannya kan?
jemput join segment ini ya

Yatie Awang said...

rezeki lain yg vampire dapat hehehe..

wah header baru...takut pulak kalau tak kenal blog ni..kena pelempang hehe

Dosh Saleem said...

vampire makan kuih lapis! haha

YOUsoF said...

Tak salah sekali sekala tukar selera wahai Vampire wati.. heheh

Tyra Kamarudin said...

hahaha . ape kes wati plakk . haha . follow :)

semutsengal said...

sikit je dialog wan maimunah, kan heroin ?

misskonspirasi said...

sengalnye ketige-tige watak tu, tapi awat heroin pujaan ko tu sikit benor babaknye..... skrip koyak ke pe? hehehehe.............

Liyana Zahim said...

Kahkahkah!!! Nip boleh tulis buku kanak2 nih tp kalo wat versi kak munah ni mmg kne edit patplo kali dlu baru lepas.. Kahkahkah!

Popkorn said...

sengal leh plak vampire makan kueh

alif haris said...

gugel translate mana ko pakai doe hahaha ;D

efa said...

kehkeh vampire mkn kueh lapis kelakar gat eh haha

MaYa MustWany said...

hahah siap de google trnslte..ghihihi