Friday, December 9, 2011

58
KOMEN
Jom Main Game: Siapa Paling Last Komen

Friday, December 9, 2011
Salam Jumaat semua gugurl & boboy!! Amacam sihat?


 Apa kata,
Hari ini kita main game nak tak?
Takde rule or instruction pon, 
just suka suki jer..
Begini..siapa paling last komen dia MENANG ,MENDAHULUI dan BLOG DIA BAKAL DIREVIEW ^^
suka?



Kejap.Kejap
Tarikh paling last untuk komen terakhir itu bila? Err..Ikut pada AA laa... Wawawa

Padan muka korang tak paham.AA je sorang paham.lalala


NOTA KAKI: #ada ralat dari segi flow,dialog and lain2.. sori.ke'busy'an melampau----> edit balik 14/12

58 Orang Skandal Komen:

Lea Isnawi said...

saya volunteer utk dibuli

sobs

era kecik said...

wah! siap ade volunteer lak.. hehehe..

era orang kedua komen :D

Aqiim said...

err..
aku dh komen!
weeee~ :D

♥ Wina ♥ said...

confirm saya bukan pengomen last :-)

SoLy SoLicious said...

kalo komen2 dapan adiah tak?

NUR AYNIE said...

uiii..kene komen jer erk?? klau xnak komen boleh tak?? eyhhh..ni dah kire komen ker?? blurrrrrrrr....=.=

PariPari Puteri said...

Tak kesah la yang awal or yang last . Yang penting saya komen XD

cik Lia Lomi said...

sah saya dah pening membaca rule nya.. tak apalah saya dah komen pun..

abah khalisha said...

macam mana ni??poning-poning

Thanks Yuyu Zulaikha Sebab Sudi Makan Bersama

PopkoRn said...

konpem la aku bukan last.... nak kata awal pon bukan jugak... kan kamoo kan?

*kamu = org yg akan komen lpas aku nie

Abg Stalker said...

sumpah,abg x fhm +_+

farz zull said...

heh, cheq pun nak merepek jugak kat sini..;p

anamizu said...

memang gile kentang arrrr!!
sumpah! ketidakfahaman sdg berlaku..ohhhh demm~





luv,
cik ana

Syuxer said...

wah ini kreatif..aku maybe ditengah2 babak skrip..klimaks kot, hope tak de adegan yang buat orang terbunuh hehe..;p

sleeping_maniac90 said...

giler r...
game yang xpena ak tgk hak3..
konpem ak bukan org last mwahahaha

Kim Hyun Arry said...

waa..teka teki teka tekuk ular mati dalam mangkuk..apakah??..hahahha..

alif ismail said...

adakah alif orang yang last???

ADAKAH...???

Azham Vosovic said...

Maaf Alif Ismail, saya datang untuk merampas takhta...harap-harap blogger lain dah tido hahaha *gelak Shin Chan.

Lea Isnawi said...

yes! saya belum tido

kembali merampas takhta kerajaan. hehe



err..komen byk kali, xpe ker?

Apple Zara said...

Haha, tak tau lahh nak komen apa. Yg pasti Apple lahh yg last komen ehh, BUAT MASA SEKARANG LAHH.. haha :D

sizuka said...

ok.aku paling last komen..yeaaaaaaaaaaaha!!~

Nurnajwa KZ said...

Hahaha awk, kte tak phm le :P

semutsengal said...

komeng !!!

kotak bulat said...

makna AA yang akan buat dialog?

NUR AYNIE said...

komen lgi..hihihi

Syahir Ramli said...

ade lg ke?

Anyyss Shuhaimi said...

gua rasa gua terpaksa..
the end~

ahmad fairos said...

uiks sye pengkomen nombor berapa/

hyz said...

apa kaitan entri ngn ayam n telor? haha

ABU said...

ada jugak gam mcm ni hahahaha macam2 la ko ni.. harap ini komen terlast..

sha my heart said...

penjelasan yang kabur. harap selepas ini Anip jelaskan ye. haha~

pening. lalalala~

sha my heart said...

penjelasan yang kabur. harap selepas ini Anip jelaskan ye. haha~

pening. lalalala~

YOUsoF said...

*Sedang menaip komen untuk game "Siapa Paling Last Komen".

Liyana Zahim said...

Nip, napenye kasi instruction KBKK ni akk ni da ler skolah tak brapa pndai.. Ahahaha! :D

hawiz said...

ermm....still komen..ahahaa

anismelon said...

anis nak jadi yang terakhir..even ta faham..boleh ke??weee

ryeowooksbias said...

am i the last person???

azam azaris said...

aku yang last! hha

sizuka said...

aku last!aku last!~

sizuka said...

komen last! last lg.heeeee:D

Mish Apple said...

komeng . komengg .

sizuka said...

bile nak jd yg last nie daaaaa

sizuka said...

yesss..aku last.aku last,aku last!!~

apik pehe said...

hahaha..aku paham weh..

Atiqah Wadiah said...

dh komen :)

Addin-Lee said...

tertaip terkomen terpublish la pulak :D hahaha

Nazihah Naiem said...

apa ek?

Nta la..

ir yien 9897 said...

Comments

LAici KAng Ais said...

haha.apeda

Ernee Azmn said...

ok org last dah ni...dah2 anep... umum pemeng skung >_< heheh..aissshh..klu x, rahsia kat clss en.asif terbongkar di blog ernee..heheh ( siyes ni,xmen2...weeeee )

eddy syrol said...

maksud telor tu? =.=

adwafarahin said...

adwa ke last komen nie?? :P

Rtp Farra Arisha said...

hehe, guess, who would be the last commentator of this entry? arisha sudah mungkin tidak tercalon..wkwkwkwkw.

alif ismail said...

Salam...

lama tak datang jejalan sini...

alang-alang tu mai la bagi pendapat kat sini...

http://bloggeralif.blogspot.com/2011/12/lelaki-jambu-vs-lelaki-macho.html

YOUsoF said...

Ok aku yakin ini adalah komen terakhir.. Jadi aku la pemenangnya kan?... kan?

amirnawawi said...

Macam nih pom ade ker?

sizuka said...

cmnie bila nak abiss laaa

TK said...

bila nak habis ni???

apa kata biar TK jadi yang paling last...!!!

haha!!

 
◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger TemplatesBlogger Blog Templates;