Monday, December 19, 2011

Trend Artis Gaduh Dalam Laman Sosial


Salam, Hari ini AA tetibe terajin baca artikel dalam blog BeautifulNara pasal,pergaduhan peserta Maharajalawak Mega yang baru tersingkir minggu lalu dengan seorang juri yang laser tapi jujur ... 

Pung ! Pang! Pung ! Pang! ( gaduh mulut dalam facebook err.. den xreti nak wat bunyi ape)

Bedasarkan pemerhatian AA laa,sekarang ni memang trend artis eh suka tarik-tarik rambooottt dan lepaskan kemarahan dalam laman sosial sendiri .Betultak?... Memanglah hak diorang tapi ,Kalau difikirkan balik memang lawak dow.. Mcam budak-budak plak... Peminat pon tak koserr nak layan beb...AA malas nak komen panjang lebar pasal benda nih...Seorang mulut laser eraaa dan seorang lagi cakap macam 'dia betul segala serbi'..Diharapkan hubungan keruh mereka berdua kembali jernih ....sebagai penonton AA juga nak tegur, semoga rancangan seperti ini,dipertimbangkan lah oleh Astro pada masa akan datang.. Bukan ape,hal ini bagi mengelak masing-masing saling bercakaran akibat perasaan tak puas hati sesama artis..  Sebagai public figure,Korang ada peminat sendiri k.. Berhati-hatilah dalam mengeluarkan statement..  Kalau orang biasa macam kami ni lain lah..Owang tak kisahh pon kalau kau 23 kali terkeluar dalam pertandingannnnn.. Lepas geram tanpa henti.. Hahaha...

Lepas tuh, hari ini semua orang duk twit-twit pasal pergaduhan dua artis ini pulak.What the fishh!!
Pelik btuilahh,bukan diorang kawan baik ke??? #pitam








Perghh!! Ganas giler ayat dioran..
*print skrin ini original dari blog AA (bukan Azwan Ali lerr) k :) 


NOTA KAKI: Buang Yang keruh,ambil yang jernih :)

26 comments:

Mish Apple said...

sesuai lah dorang tu. perangai mcm budak baru nk up.

aQimie Ceplos said...

HAHA! klakar doe aku bace. haha!

MaYa MustWany said...

entah pe la mereka tuh..
kalau ditanya "i profesional"
plz la jangan gado2,orang tengok buat malu je.sesama industry dok cakar2..bila entah mulut nak senyap,jari berhnti mgamuk.

Azham Vosovic said...

hurm....menakutkan la dunia artis ni....Jom la AA, jgn jadi retis hehehehehhehehhehe

Aqiim said...

wakakakakaka mcam budak2 lah diorang nie.. =.='

Yatie Awang said...

entahlah dunia artis ni hipokrik sebenarnya

NUR AYNIE said...

tu jer pon nk besar2kn n gduh..childishhh..=.=

NUR AYNIE said...

tu jer pon nk besar2kn n gduh..childishhh..=.=

apik pehe said...

hehehe..besar2 gado camtu lagi

cucu umie said...

jadi bahan ketawa shje adalah.

Ahmad Syuxer said...

artis?emm dorang bergaduh cam budak2 kecil n tak pro..lupa yang semua dunia boleh tengok kebangangan mereka

Abg Stalker said...

err...#pitammmm~kau mampooooo?HAHHAHAHA

konde said...

effect social media :)

Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

sizuka said...

isk..sepatutnye artis tunjukkan teladan yang baik.ini tidak..gado mcm budak2 skola baru nak up..adoi laa..istighfar laa banyak2..ape laa yg cube disampaikan.. bagus sgt ke perangai camtu?alahai..

Peah Glemer said...

malas amik tau pasal artis, gila msing2

Liyana Zahim said...

Akk xpnh ambk tau sal artis mlysia yg minda kelas ketiga.. Sume artis mlysia basicaly sama je.. Ilmu tak seberapa sgt, pangai je cam yahudi.. Over.. Hahaha..

Anis Anisa said...

macam budak2.. x matg lgsung

YOUsoF said...

Sangat 'BANGGA' dengan artis yang macam ni. Kalau ikut emosi, macam ni la jadinya. Daripada cari salah orang setiap masa, LEBIH BAIK muhasabah cari salah dan kekurangan sendiri.

sobri yaacob said...

2 LA prangai artis mlysia.. :) he..he..

chemay said...

memalukannn
-.-

ABU said...

em.. typical artis malaysia..

Rtp Farra Arisha said...

these are not the people who know the good intercommunications between all of them..fuhhh!

semutsengal said...

artis kan suka hipokrit, so dorang tak biasa nak marah depandepan kat laman sosial pun oklah kan,



LALALALALA

Nurnajwa KZ said...

Err errr.

Syg awk ketat2 jugak. Bhahaha :D

ps: mls nk lyn gaduh2 ni -.-

Zinedine Zaiddin said...

Artis pun orang jugak. Bila ego kena jentik mula la melenting.

Normal~

Baru update:

Bila Karipap Boleh Bercakap : Merasuah Topup Free Untuk Jawab Survey

sha my heart said...

memang buat lawak dan gelak je diorang ni.. lagi satu, pasal chef wan dan adlin aman pun lawak juga. tak payah nak masuk MLM pun, diorang la yg menang.. hahaha~ *faham x?