Saturday, December 31, 2011

10 Entri Paling Bermakna 2011

Salam . Eh tak sangka hari ini merupakan hari terakhir dalam kalendar 2011 rite???
Jadi,AA  nak ambil peluangla untuk list down 10 Entri Yang Terbaik n penuh bermkna dalam blog ini which is
mendapat respon tertinggi dari pembaca and all idea dtg dari hati k :D
Ececeh..  Bukanlah best mana pon tapi saje saje nak kasi para pembaca remind/refresh balik untuk end of 2011 nie.Hehehe

JOM TERJAH :)

 10




 9
8

7


6

5


4


1

Kenangan yang tak boleh lupa ketika jalan-jalan dekat jalan TAR.. ^^
Now,my bro sudahpon kahwin so memang susah lah nak bergonjeng lg kat sini..


Blog Of The Year pulak? Untuk pengetahuan semua
Kepada mereka yang ade dalam bloglist AA iaitu Bakal Hero Malaya & Bakal Orang rumah ini,
diorang memang terbaik,sebaik persembahan Osbon dalam Maharaja Lawak Mega.. "adoo malam" Hehe
Pengomen dan Pembaca setia - itulah yang menghidupkan semangat AA untuk menulis..
Ade tu, dari bulan Mac lagi memang dah follow my stories.. Yes,terharu dow .Huu

UCAPAN UNTUK HARI TERAKHIR 2011
~ Banyak benda AA belajar dalam dunia penulisan ni. Ada yang fun,luahan hati dan perkongsian ilmu. Ouh cool guys.So, rahsia nya? Niat asal kita. Nak  mengekalkan friendship(rajin bw),meluaskan pengetahuan ? or nak kutip duit saje.. For me, depends pada diri sendiri.. all positive energy dalam blogging ini is blogwalking ..
Till then,setia :)


UCAPAN UNTUK TAHUN BARU-2012
~ Selamat Tahun Baru kepada semua orang especially pembaca blog ini. Azam baru?? Rahsia kut. Haha.. Poyo! Opcoz la nak jadi lebih baik dari tahun 2011 dan penuhi azam yg xkesampain pulak... Aminn
Azam korang apa pulak??? Hehe
Ouh lupaa,maafkan lah kalau ada tersalah/terkasar cakap..Doakan for my final exam 3 hb ni k. Thanks ;D

                                                  
" picture terlaris dalam blog ini spnjang tahun 2011.hehe"




NOTA KAKI TERAKHIR 2011: Pilih lah kawan yang baik,jangan lalai dengan fb dan renung 10 tahun akan dtg.. Kita nak jadi apa? Fikir-fikirkan .babai  :)

19 comments:

peyansanstaro said...

TTibe ada pics wak wan..
Hadoi =___="

Yatie Awang said...

terbaik semua...akak harap tahun ini akan lebih beerti dalam hidup Anif, jadilah insan yang berjaya dan anak yang soleh...Amin

syrupmasin said...

yes..gmbr penutup yg bermakne :D

Fara E's said...

saya suka gambar last , haha

hassy chan said...

hepy new year AA... ngeeeee...
smoga taun 2012 lebih baik dr 2011...

onie said...

WALAMAKKKKKKK,ANIP HEBAK LAH :)

Nurnajwa KZ said...

Tetiba rasa sedih pulak :')

hawiz said...

setuju dgn ko munah!

alif haris said...

hahah .. tak tinggal mak munah dia tu .. :p

NUR AYNIE said...

pic last pling best...hihi..=)

semutsengal said...

Err,

wan maimunah.

Jerr said...

hye anif , wah list kan entri terbaik .. haha .. steady la adoo malam menang (tapi aku harap boboi menang :( . hehehehe .


happy new year , singgah dari bloglist2.

Azham Vosovic said...

10 tahun akan datang?

Saya nak jadi pendidik yang berjaya dan bekerja dengan stesen TV sebagai pembaca berita...

Cik Yatt said...

selamat tahun baru :)

ABU said...

slmt tahun baru AA.. superb ebtry entry kau..:D

Rtp Farra Arisha said...

wan maimunah becomes more glamorous if she keeps showing off herself in your blog...:) selamat menyambut tahun baharu 2012, anif...

MaYa MustWany said...

selamat tahun baru 2012 anif
entry memang semua best

YOUsoF said...

Salam 2012 kawan, semoga semuanya lebih berkat.. Aminnn.

Adoo malammm. Aku nak buat jugak kompilasi entri terbaik macam ni.. Tapi hari akhir tahun lepas aku tak sempat on9.. ;D


Baru aku teringat kau rupanya yang promote mesin urut 'Silkite' tu.. heheh

Yang kedua tu amat berguna bagi aku sebab aku dah berkali-kali hilang selipar jepunn..

Korean Style Online said...

Nice blog that you have and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean fashion have a nice day...