Thursday, December 1, 2011

Perjumpaan Blogger-Blogger Dari UUM



Assalamualaikum . helo helo,anybody home ^^
tanggal 29 Nov 2011, AA telah menghadiri satu gathering yang terdiri 
daripada kalangan blogger aktif dari UUM.
Masa: 3-5PM
Tempat: Cool Blog, Varsity Mall UUM
Tema: ada aku kesah .haha

Buat pertama kalinya,blogger popular dari UUM turun padang wa cakap luu. err.. popular lah sangat. Lebih kurang 18 blogger yang dapat hadir. Tujuan utama kami berkumpul adalah untuk melihat penglibatan blogger yang aktif dalam Sintokkian's Bloggers. Dalam masa yang sama, berkongsi pengalaman dalam dunia blogging,tips dan lepas tuh,bergambar lah ^^

OK, LOOK AT ALL THE PRETTY PICTURES!
Pada aktiviti permulaan,kami just briefing pasal diri sendiri & brandstorming all about blog ^^
Selepas itu,sesi kutip duit baju . 


tekun seyh mamat ni mendengar. hehehe
psst: baru potong rambut, huduh nye

Kemudian,sesi bergambar pulak :)
BARISAN BLOGGER YANG HADIR:

atas dari kiri : Fiera,Naemah, Aqilah, Farah,Ima Althafunnisa,Efyna Didi,Shaharil,Nizam Ijam
bawah dari kiri: Suhaili ,Rabyatul,Ana,Ariffin Janal,Atikah ,Mr AA

p/s: sori tak dapat nak tag semua. line slow :P

Ramai retis jugak dalam ni,terutama si Aqilah.. blog dia pernah di-review oleh majalah REMAJA ok.. Haha. Paling popular dalam kalangan kami,blogger Nizam Ijam la.. beliau merupakan organiser gathering ini.Thanks sama dia.. Cuba korang check dalam blog Ben Ashaari,ada list blog dia k.. Selain itu, blog incik Fezal Mohd.. Buat income dalam blog dah beriban-riban beb.. Untunglahhh (ayat pemes dlm fb.hehe)


siapa photographer ??

selain itu, 2 orang lagi tak lupa..Esmeth,  Abdullah Ghazali
posing selagi boleh ^^





Diharapkan,gathering akan datang akan ade makan-makan-makan-makan pulak ye.wawawa..
nice to meet u all :D

NOTA KAKI: Nak sangat jumpa kawan-kawan dalam bloglist AA nie.. bila lah agaknye ye :P

48 comments:

c i k a n a said...

wah..seronok nye dpt wat gathering blogger.. teringin jgk nk ada gathering..sob..sob..tp blog kta xdela famous sgt.. huhu =p

AdyBudika said...

errr..saya jugak uum..napekah tidak dijemput?? errr

farz zull said...

haha...baggus2, UUM ada blogger hebat2 camni...bangga deyh..:)

♥ CIK TIHA ♥ said...

amat jeless di sini . . menyesal tak pegi.. huhuhuu :'(

Aqiim said...

wahhhh~
untunglahhh~
hehehe

NUR AYNIE said...

menymph...siyez...sye jeles..hikhik

Jerr said...

copy paste kat blog aku boleh ??? hahaha .. tq sebab tag aku doe .

Addin said...

wahh bergambar ^^

Yatie Awang said...

wahhh..seronok ni....
kesiannya tak ada makan-makan...

InsyaAllah...ada rezeki nanti bertemu

dill said...

syoknye!

dill.

Cik Lia Lomi said...

wah, itu cukup seronok..kalau ada makan-makan-makan-makan lagi seronok..hehehehehe

Abg Stalker said...

posing3..hahaha.kalau abg la kn,xpyh kutip duit baju.duit mkn lg penting.kih3 :D kenyang perut suka hati!

Abg Stalker said...

ops..lpe lg.ayat tambahan.

KAMU HOWTTT AA DENGAN POTONGAN RAMBUT BARU :D abg rasa tersentak jgk dR.Rozmey tgk.hihi..juga kamu cute! ;)#imnotagay

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

eh..nak buat gathering macam ni jugak la!

sleeping_maniac90 said...

ok je rmbut ko..
ak lg bnci kalo org rmbt pnjg.. sejuk prut ak tgk rmbut ko pndek hahahaha

Wanie said...

nak jeles boleh?huhu..cane korg leh berkumpul eh?siap buat baju lagi tu..

comel rambut..keke

MZ said...

bestnya dpt b'kumpul ramai-2 mcm tu. Btw, header awak nmpk cool.

si robot comel said...

wah bestnya ada gathering macam ni

SoLy SoLicious said...

pergh... teringin jugak nk ber:"gathering" ni..alahai

raby atul edawiyah said...
This comment has been removed by the author.
raby atul edawiyah said...

haha.. best gler gathering ni..syok.. betoi tu lain kali kena makan..cool blog tak knyangkan saya! haha..nice to know you to mr AA (=

p/s: salah eja nama saya la..==>>rabyatul

sha my heart said...

Kak Sha jeles. Serius. Haha~

Best la satu tempat belajar, senang nak jumpa =)

jemput ke blog: tips persediaan utk orang masuk dapur kita

MaYa MustWany said...

emm nape nampak anif macam..err..
hahahah..xdela..tangan tuh,style sama je..kene gam ek?hihi..eh cute style rambut.nampak makin muda.hahah

Nizam Ijam said...

sy x glemer ok..hu2

erleena said...

jelesh =.=

sikit lah XP

alif haris said...

Okay jom jumpa ! haha *tetiba je ..

hawiz said...

sonoknyer,,....err...bkn uum..huhu

محمد رازيق said...

bgusla ade gathering cmni..

FarhanahAdzlan said...

untunglaa ada gathering sebegini..haha=)

are_tik25 said...

terbaik la....!!!

HaiDa HiDa said...

rindunya ngan UUM..
bestnya dapat join gathering macam ni..

Lea Isnawi said...

teringat gathering usm sebelum abes blajo dulu. hehe

pstt..awat skema no jiranku...

YOUsoF said...

Untunglahhhh dapat berjumpa-jumpaan. Aku sekali pun tak pernah lagi..


Boleh tahan ramai, tapi aku pasti kalau ada makan² makan² mesti lagi ramaaaaai. ;D

Liyana Zahim said...

Akk knl itu bju hijau.. Waaa anip.. Dimple tu harus! :D

alif ismail said...

jelesnye...nak join jugak...huhuhu

cimOt said...

wahhhhh..menarik!!tak penah join gathering lg...selalu je ade hal...

Azham Vosovic said...

OWH, AA student UUM rupanya hehehe

well, bila nak mai KL heheheh

super d0uble F :) said...

eh2,kite uum jugak..tapi xtau p0n pasal gathering nih.

;)

alif ismail said...

twitter???? alamak...bukan ke twitter tu untuk artis2 je????

kite ni sapelah xde twitter...huhhuhu...

Kim Hyun Arry said...

wahh,,bestnya para blogger sklian..huhu..alngkh bek nya lau arry join sma hehe..btw..tu smua nmpk fun n its so nice..hehe..ok..singah2lh kt blog arry yg lma dh arry tngglkn..hehe..slm..

Syuxer said...

apsal blogger semua muka tarak gangster hahaha..semua muka dalam hati ada taman..:)..good untuk kesihatan dunia blog hehe

hoyahadis said...

jelez betul..he..he..
mmg best dan tersangat jelez..(^_^)

Hans said...

ko ada lesung pipit yer munah
hehehehe
eh,muka ko dengan sebelah ko yg baju hijau tu cam siblings jer
:-)

http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/12/review-filem-ombak-rindu.html

adwafarahin said...

nnt klu ade rezeki kite gath nak? hehe

anamizu said...

wahh ramai gak ek?? best3!! hehe
nape anep je yg paling kecik?=P




luv,
cik ana

semutsengal said...

fuiiiyyyooohhh.


mesti kau paling kacak kan ?



kankankankan ?

anismelon said...

waaa..best nye..anis so far xberkesempatan lg tok join mane mane gathering..nak pg je ade hall.ishh..:)

ima althafunnisa' said...

yeayhh.. ada gambarku di blog mu.. ehehe