Friday, January 13, 2012

Motif : " Hot Sangat ! "





Perasan tak?
Hahaha.. LIKE-kan jelaa ye .. Kang kecik hati pulok..  :P



NOTA KAKI: Siapa ada kawan yang bajet Hot & Spicy? Cececiter.. Haha

36 comments:

blog-tips-kurus said...

mujur saya tidak ber FB & tidak membuat aktiviti seumpama itu...;)

Liyana Zahim said...

Hahahha.. Buat muke kne sengat tebuan.. Wakakkaka

najihah sahami said...

haha..setuju!!tapi tak penah la pulak niat camtu. nyampah kot. hiksss~

Yatie Awang said...

manusia ni macam 2 ada dan bermacam2 pula perangai..

ieqa said...

Ada, seriously menyampah..

Roslina Nana said...

ahahaha...setuju lerr sangat sangat..!!

[k]o{q}i[n] said...

motif sgt...

era kecik said...

menyampahnya...

> tak suka upload gambar ka dalam fB .. :)

si robot comel said...

kahkah,mostly mmg ramai buat macam tu,bajet hot,kikiki.

hassy chan said...

hak3..
mmber2 ak cool jew.. pheww nsb bek heheh

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

tak bukak fb...
baru nak bukak sekarang...

NUR AYNIE said...

nk ngata aynie la tu hiihi... gurau2...=p

MaYa MustWany said...

hahaha..siut je anif ek..hihihi

cik jue tomey said...

haha...mybe yg mostly jenis cmni gurl la kot..yg bajet2 cute..n comel.nanti ada lah tukang jet dia ckp.."ala comey2nya...ank sapelah ni.."heehe

Lea Isnawi said...

err err lea tak perasan hot,perasan comel je.keh3

Jerr said...

haha, ayat mintak belas kasihan bajet low profile.

:)

Marcella said...

diri sendiri bajet hot boleh???


hahaha

Azham Vosovic said...

hahahaha

setuju!

ada gak org mcm tu hehehe

Rtp Farra Arisha said...
This comment has been removed by the author.
Rtp Farra Arisha said...

hehe, most of the people do like this...and actually the caption must be very related to the photo, not only the faces :) emm, syak wasangka pada mulanya isn't good...right? :)

Fara E's said...

ok terase . haha

ABU said...

siapa la tu ya hahahaha

Kancil 8349 said...

salam,

sudah lama benar Kancil ndak singgah di blog Kamu...apapun kancil nak ucapkan terima kasih di atas segmen kamu yang meletup tempoh hari..

http://kancil8349.blogspot.com/2012/01/punca-traffik-kancil-8349-tahun-pertama.html

Kancil 8349 said...

salam,

sudah lama benar Kancil ndak singgah di blog Kamu...apapun kancil nak ucapkan terima kasih di atas segmen kamu yang meletup tempoh hari..

http://kancil8349.blogspot.com/2012/01/punca-traffik-kancil-8349-tahun-pertama.html

aQimie Ceplos said...

HAHA!
gile cr market siot.. haha

Effa CuRio said...

Hahaha.. kelakar.. tapi slalunya kalau on chat FB tu, ade je org bagi link album dia suruh like.. patut la ramai je yg like album dia tu.. hehehe.. :)

syrupmasin said...

eh aku terase..haha

YOUsoF said...

Kalau tak nak like boleh gantikan dengan ";)" dekat ruangan komen... ;D

SoLy SoLicious said...

hahaha... eeuwww

sizuka said...

biasanya budak2 baru nak up up yg buat aktiviti nie..ttp mmg sgt sgt sengal n budget.. huhu

teha said...

eerrkk.. ade gak cam gini yee

Fathiah Hamim said...

tak buat tak buat :D

Abg Stalker said...

muka kulit beruang tu..hahahah

Nurul Iman Rosman said...

hahaha,
sangat mengade2 orang macam tu.

nasha sanza said...

hehe..macam2...:P

anamizu kaito said...

hahaha betol!
"kitew ta santek"


haktuihhhh.hahaha




luv,
cik ana