Monday, February 27, 2012

25
KOMEN
Pada Suatu Hari : Robeah Interframe

Monday, February 27, 2012

Pada suatu hari.. burung-burung pon berkicauan.. lembu-lembu pula bertepuk bertampar dengan seladang..
Bermula lah kisah tentang kehidupan seorang anak muda bernama Robeah.. Beliau bercita-cita untuk menjadi
seorang pelakon yang serba boleh..Ececehh.. Baca kisah selanjutnye..


PARA PELAKON: 

Robert Patinson @ Robeah (nama dalam facebook)

Dalam kisah ini,

Robeah jadi seorang yang kaki dancing..

Robeah juga jadi pelakon pembantu dalam Harry Potter siri yang.. err,tak pasti

sesekali Robeah juga muncul dalam adegan percintaan.. walaupun watak sipi2

juga...

eh Robeah juga tak digemari oleh Lord Voldemort..
Mungkin Robeah terlalu suka melompat?kita tak tahu =.='


Robeah pernah interframe atau muncul dalam cerita lama-lama..

Akhir sekali.. kisah Robeah mendapat perhatian dalam temu bual bersama Akak Oprah :D
Begitulah kisah untuk hari ini..
Robeah Interframe.. Di mana-mana sahaja dia berada.. Dia memang serba boleh :)
Kata-kata perangsang dalam kehidupan beliau ialah "andalah pelakon yang saya cari by Rosyam Nor" - kbai.



NOTA KAKI:  Tak salah melompat (nak interframe) tapi biarlah ikut situasi :D

25 Orang Skandal Komen:

Aqiim said...

robeah gila interframe!~
ahahaha

peyansanstaro said...

senggal la robeah ne..
hadoi=_____="

sha my heart said...

hahaha~
yg last tu best, by rosyam nor..

eszyamin said...

bongek punya robeah, xde watak lain ke dia pegang selain melompat girang cenggitu?

chemay said...

haha melompat ikut suka hati dia je robeah nie

Dosh Saleem said...

Pergh..ko layan 9gag gak anep?

izfanora said...

pergh.. 1 pic macam2 citer boleh selit.. terbaik ! next ~~ :P

Yatie Awang said...

adalah macam orang tu yg akak kenal suka interframe hehee

anif abdullah| AA said...

@Aqiim taw xpe.hiks

anif abdullah| AA said...

@peyansanstaro kesengalan melanda.. haha

anif abdullah| AA said...

@sha my heart haha.. rosyam nor adalah idola dia kak

anif abdullah| AA said...

@eszyamin sememangnye dia seorang happy go lucky :D

anif abdullah| AA said...

@chemay itulah pasal..haha

anif abdullah| AA said...

@Dosh Saleem camne tau?haha

anif abdullah| AA said...

@izfanora yeahh.. u got it :D

anif abdullah| AA said...

@Yatie Awang alamak..macam kenal je org tu kan.hehe

Anyyss Shuhaimi said...

haha! gila interframe!

cik sakdi said...

rasa nak campak telur tembelang masa beliau interframe hahahah

MaYa MustWany said...

hahaha lompat slgi boleh.hihihi

Abg Stalker said...

hahaha ;)) robeah mmg cmni eh.

Jerr said...

haha, macam siot je interframe tak ingat punye .


:D

Rtp Farra Arisha said...

yap. robeah memang versatile dan kaki interframe yang paling utama aaahahaha!

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

kih kih kih ketiak dia sangat berbau..haha kesian oprah~

YOUsoF said...

HAHAH! robeah RAJA interframe..


Masa dia lompat depan Voldemort tu nampak sangat cool berbanding melompat di tempat lain... ;D

Encik Fikhri said...

bongok la.terkincit dah ni..yang gambar dlm percintaan tu xleh blah.nak jugak.

 
◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger TemplatesBlogger Blog Templates;