Saturday, April 16, 2011

Berfoya-foya di Konsert Simfoni Diraja UUM

Salam Bloggers!!
....
::hari ni nak stori mori pasal ,aku dan kuncu2 telah pergi ke konsert suju Simfoni Diraja kali yang ke 27 di Hall Muadzam Shah,UUM malam semalam..hmm

::pada awalnye,memang TAK NAK pergi coz,takde tiket dan tak mampo..haha.last2,dapat gak..oleh sebab kawan saya barisan kuat Kolej,so,dorang bg FREE kat saya..*muka bangga

::Ok,sejujurnya nak tengok show Faizal Tahir dan Ana Raffali jep..haha..lain2 tu bese dan sangat bese..Fuh!bukan main ramai datang semalam..Hampir penuh Hall Muadzam Shah tu..dasat!!..yang tak pergi tu (maybe)duk tercongok depan tv sebab-maharaja-lawak-punye-pasal-kan

JOM SEMAK pe yang besh!!

Artis PBS,UUM..yeah!! mari a-gogo

>Faizal Tahir: nyanyi 3 buah lagu iaitu Sampai Syurga,Bencinta dan Gemuruh
tu dia..belum stat nyanyi audien dah bersorak..
best!

................
dan,PAPARAZI UUM ..

>time ni,Ana Raffali dan Faizal Tahir keluar nak balik dah..memang xle bla..berpusu2....
>abg pengawal keselamatan kiri kanan.cuak seyh..peduli hape mereka2 ni.. janji dapat snap..haha


>Thanks dayang(my fren)sempat gak ko snap pic Ana Raffali..gigih uolz! haha..
>but, her face a bit weird ..time ni dia dah masuk van ler..what so ever la..
>pic Faizal Tahir xpat snap..berduyun2 paparazi siakk..naya je kena pijak nanti..*xsior teman
................
::'the calon muka paparazi'..haha..mana aku?*mata mencaritengah2 tu ler...
::kitorang mula wat havoc kat yellow carpet seh!!
p/s:susah kalau semua kaki gambar ni

JOM LAYAN VIDEO YANG SEMPAT AKU RAKAM,
Ana Raffali dan Suhaimi Meor Hassan:Kalau Berpacaran
video
.......................................


 ::nak balik dah!!,bus cepat!kami udah lapau..



NOTA KAKI: Walaupun esaimen banyak bak ikan di lautan,tapi tak salah curi masa untuk diri sendiri :D

12 comments:

Sara Ali said...

laaaa dak uum ker?
huhu..

g erk konsert tu,,,
sama mcm roomate,,
x dpt g pon sbb g kejer,,

nampak meriah,,,

huhuhu

Anif Abdullah ® said...

lor..tak pergi ke?
sayangla buakan senang nak tengok konsert free an..tu pergi..:)


jap xpernah nampak?? saya student COB ,maybe awak CAS kut..

CikKaikazie said...

meleleh tengok FT.huhuh

CikKaikazie said...

meleleh tengok FT.huhuh

Anif Abdullah ® said...

haha..memang puas hati la tengok
btw,thanks :)

Sha Amane said...

wohoo,, best nya leh nengok si FT.jeles2,haha

Anif Abdullah ® said...

kan! bukan senang nak jumpa face to face nih.. xpe2,nex time u pulak dapat jumpa dia :D

Farah Shamsudin said...

bestla dapat jump ramai artis..

Anif Abdullah ® said...

HAHA..sem ni saya banyak jumpa artis la...=,='

wanmardziyyah said...

wow..best2.. =)

fathiah said...

ak x penah pegi konsert :( sobsob

Anif Abdullah ® said...

wan mardziyyah:best gakla..1st time pergi konsert ni..hehe

fathiah:yeke?ini pon kebetulan je kawan ajak.. :)