Friday, April 22, 2011

Nak Order?

Salam Readers!!
.........
Minggu ini,aku rajin giler blogwalking
sampai naik bosan browser aku bekerja untuk tuan dia..heeee...
ok2,straight to the point...sampai hari ini,
ramai sangat yang suruh aku buatkan header@hias widget dan layout dan bla3 untuk diorang..
hmm.maaflah aku memang takde masa sekarang!
bukan kekwat,tapi esaimen/kuiz pun belum terbuat lagi ni..haiyoo!!
tapi..tapi..korang2 jangan lah merajuk,
aku baik.
aku berjiwa besar orangnya*tetibe
....haha...
ok,nak pendekkan cerita,
kepada sesiapa yang nak suruh saya buatkan dia header,widget best2,background outstanding 
hmm *dengan muka baik
korang leh call/text nombor ini..0132767160
(p/s: if u want to make order ONLY k..lain² enggak bisa!)

dengan polite-nya,korang leh add ym saya:
anip_721@yahoo.com
dan disitu,kita akan deal ..dan terus deal..haha..
yang penting,kena charge ya.. zaman sekarang,mana ada free dik..
kalau xde YM 
nak email,boleh saje..
send to inbox--> cryman89@gmail.com
you got me??



selingan jap,
aku ske blog nie
:bg aku cute je ..,nanti kalau free aku wat entry pasal
blog header paling cantik plak..leh?huhu :D

then,kalau sayang saya klik sini

2 comments:

atiey azha said...

laaa . ingat free . ekekek ! joke ..

singgah my entri pulak : Penipuan Yang Makan Diri

Anif Abdullah ® said...

alamak!skunk ngah pokai nih..
hik :)