Sunday, May 8, 2011

Jang Geun Suk Bakal Datang Ke Malaysia


perhatian!
perhatian!!

Ceyh,cam nak wat announcement pula ye tak.haha..takde ape.
semalam,aku baru saje dapat beli majalah feveret aku . E-POP.
nak cite...dua kali aku datang bai kedai buku/majalah ni..
1st,takde. sebab,belum sampai..2nd,nasib ada tapi hujan pulaks.hua3..padan muka aku

OK,belek punya belek.
terlihat



WHAT THE FISH! Jang Geun Suk nak dtg Malaysia bai..perr.
patut lah budak pempuan tergilo-gilo dia ni.. muka aduhh..

perr..muka licin..macam gurl siakk..bak kata membe aku,JAMBU!!HA3

ni pulak..
muka aku kelaparan bai..haha!!*jangan tenung.bahaya!


bukan main seronok ya kau kiah! peah!anak ikan dtg

dengan baik hati,aku bagi taw sikit apa yang editor ni cakap..



:Meminati lakonan JGS.. dan ?Peluang berjumpa dengan beliau akhirnya! JGS akan berada di KLCC Plenary Hall
pada 4 JUN 2011..bermula jam 4 petang.Harga tiket terbahagi kepada 4 kategori iaitu Platinum,Gold,Silver dan Bronze.

Bagi EELS yang ingin beli
membeli tiket platinum boleh dapatkan maklumat lanjut melalui e-mel:
ticketing@rythm-land.com..
Untuk kategori lain-lain,boleh beli saje di laman web:www.airasiaredtix.com.

kalau korang mahu maklumat lanjut,boleh layari la kat Fb atau Twitter...'rythmland'



bagaimana peah?berminat?,harga berapa?mana den taw..haha
aku dah bagi info di situ.Masa free,boleh lah lawat dan jelajah ye.. :p

:Pada yang tak tahu sebab apa JGS datang Malaysia,ni den nak gtau sikit..
dia ni bukan saje pelakon tapi seorang penyanyi gak..so,kebetulan nak jumpa peminat2 ,dia ni nak nak promote EP pertamanya yang berjudul Lounge H the 1st dan album dia kut..haha..

:dalam majalah ni,ada contest juga.so,kalau rasa nak sangat berjumpa nagn mamat ni boleh lah beli E POP 2011 MEI.. 
RM 4 je peah..bukan mahal pun..hee..

:sekarang ini,memang fenomena K POP dan segala tentang artis korea la KAN.Sampai Malaysia pun NAK JUGAK tumpang sekaki.. ape tuh,akan datang grup, 24:7 dan Gula-Gula.. aih,aku malas komen lebih..sia-sia dapat dosa free nanti.wahaahaha.. 
padahal,kat fb duk ngata dah..mana taknye,baca blog-blog lain dan blog popular cik epal pun,pasal benda alah kumpulan M-Pop ni..hak3..


:aku pon salah seorang peminat korea gak ni..dalam hard disk je..lebihh 100gb je cerita Korea.Kalau penyanyi, aku kipas-susah-mati SuJu la..selain itu,minat gak music kump CN Blue,2PM,FT island,Big Bang,SNSD,Beast dll...*letih nak sebut bai
:aku minat music ,tarian dan cara pakaian mereka ni..memang SUPERB..tapi takdela,gila-gila nak tiru ..sebab muka aku pon bukan 'boyish'cam mereka bai.hahaha..so,tak layak nak jadi cmtu..



Huh,penat dah aku melalut.Eh jap.sapa-sapa yang ada citer korea Dream High,aku nak copy!haha.. nampak cam best..malas lak nak download.line slow cam siput sedut..duhh!!.. 
ok lah,sementara nak tunggu exam ke-2.. 
den nak blogwalking jap..adiosa!!!
TOLONG KLIK LINK BAWAH NI YA.TQ!:)
 KEMPEN DIGI I PHONE 4

19 comments:

Sylangster Pressure said...

kacak lg org belog ni http://sylangster.blogspot.com..wuekkk!! (jeles..wakaka)

Effa CuRio said...

kalo dah dapat copy cite dream high tu, jgn lupa kongsi kat sini skali yup.. hehehe.. =)

Anif Abdullah ® said...

Sylangster: haha.. mana ade..

effa: ok .anif usaha kan ya :)

w.pyQa said...

gilerr ar. . JGS nak datang!!
e-pop x bli lagi untuk bulan nie. .
hehe. .

rase nye mesti x dpt pegy nie. . duit x dek, tiket msti mahal!!

Anif Abdullah ® said...

tula pasal..mesti ramai giler nak serbu dia..huhu

hmm..sama la,maybe tak dapat pergi.duit ptptpoo pon dah kering.adess.

Rahmad said...

muka artiss korea jambu doh..

licin muka diorang macam pompuan..
diorang guna kertas pasir kali licinkan muka..

Anif Abdullah ® said...

Rahmad: bukanlah..dorang pakai fair n lovely baii..hahaha..jeles weh.huhu..

sha said...

minat JGS sb tgok crita he's beautiful..

Suara dia mmg sedap..

Anif Abdullah ® said...

sha: yup..tapi lagu masa dlm citer Mary Stayed Out All Nite pon best gak.. :) orang kata,cukup pakej la tu,huhu..

Mrs Siwon said...

Membls kunjungan . followed . follow me back . http://fairytale-munchys.blogspot.com/
Meh join kontes siwon !

Anif Abdullah ® said...

Mrs Siwon: ni mesti peminat Siwon,suju eh.haha..ok2,thanks :)

SANDRA AZWAN said...

Ur face pun dah mcm mamat korea! hehe

Anif Abdullah ® said...

Sandra Azwan: Impress Me! u follow my blog.haha..btw,thanks.. :)

Anif Abdullah ® said...

Maaf pada yang komen pada 12-13hb.. Semua komen korang teetibe hilang entah kemana..bukan saya yang delete ya.hmmm.. *confusing

**::CIKNUURUL::** said...

semangatnyer dieee,.ehehe,..

Amalina said...

I'm Kpop fans too. Love Siwon and LeeTeuk with others, tak terkira, haha. Jang Geuk Suk handsome kaa? Adoi

Anif Abdullah ® said...

Cik Nurul: haha.. yeke?alamak,malu dah ni..

Amalina: Ouh.semua anggota SuJu awak minat eh.Hurm,ramai dak pempuan kata dia ncem kut.. :)

el-janna said...

suka tgk dream high~~~ :)

Anif Abdullah ® said...

el-janna: ada cite ni ke?!!! excited ni.haha.. nak sgt tengok.. :(