Tuesday, May 3, 2011

La Usurpadora On Fb?


Salam Readers!!

have a nice day guys.oh mei dah?cepat!

today,i just want to tell something.. 
im boy who really care about frienship and lie..
but,if im starting disbelieve on that, i dunno to tell
how angry i am...
ok,let me stand up ..

Im not interested in the good or bad you have done,
Im too cranky to consider it...
But i will give you a nice firm handshake and tell you that ..
'beb.no probs la kalau kau nak menyamar on fb..mcam lah kau hebat,bila using other people pic to get super influence.. ooh u're very poor men..'
so,kawan-kawan..for me la,kalau kita nak nampak hensem /cantik
tak perlulah guna pic orang lain.btul tak?
your walls mayb well-known..but,just shout to that particular pic,not real u pon (kan). haha!
biarlah hati yang cantik dan kecantikan itu sendiri akan terkeluar dengan sendirinya.Kita tak perlulah menjadi orang lain untuk pinjam kecantikan dia.Sebabnya,dia punya kecantikan pun bukan kekal dan paling sedih,hanya pinjaman je beb..(ayat bunga2 cinta dah keluar)

 to 'budak berangan kacak/cantik' ..aku tak nak sebut nama kau pun sebab ,tak mahu
mengaibkan sesiapa di sini..but,sian ah pic filipina or tah sape2 la yang kau curi tu.. what the point KAN.....adeii..
once again,i really dont care..but now,i want u care
JOM SAMA-SAMA BACA HADIS DI BAWAH INI:

Rasulullah SAW bersabda dalam hadis maksudnya:

"Tanda-tanda orang munafik itu ada tiga macam, apabila berkata suka berdusta, apabila berjanji selalu menyalahi dan apabila diberi kepercayaan (amanah) suka khianat".
(Riwayat Bukhari dan Muslim).



sementara itu,
AKU INGIN MENGUCAPKAN SELAMAT HARI JADI MENDUDUKI 
PEPERIKSAAN to ALL MY COURSEMATE and ofcourse,ME. ^^
:doakan kami agar dapat menjawab dengan sebaik mungkin dan dengan jaya yep.
amin :)

terima kasih!


4 comments:

Anisa Hang Tuah said...

all the best!

Anif Abdullah ® said...

thanks Anisa!! :)

SyAE SyEa said...

hmm..dasat yee..
mnsia zmn skng..
ap je sgup dorg wat tuk dpt an ap dorg na an..
nyway,stay cool n gdlck :)

Anif Abdullah ® said...

tula pasal..bukan setakat menyamar tp menipu pon..
~terima kaseyh :)