Tuesday, May 24, 2011

Sunshine Smile Contest



Salam Readers!!
(rindu korang)


hm,hari ini aku baru balik dari Kedah..Ok..walaupun penat,tapi gigih
buka laptop untuk baca entry kawan² DAN cari idea untuk buat contest..
last²,aku pulak yang join contest orang..hahaha(gelak paksa)
 
ok,nak tau lebih lanjut tentang contest apa??jom sama² baca 
bawah ni(aku copy dari entry owner)

Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah. Contest bermula pada 22 Mei 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011. Keputusan akan diumumkan pada bulan July 2011

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/

http://aarrghitsme.blogspot.com/

2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.

3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..

4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html

5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)

6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:

http://www.facebook.com/pages/Sunshine-Smile-Contest/211819135518018?sk=wall


Baiklah,saya mempertaruhkan (perr)gambar ni:

INFO GAMBAR:
1:aku dan omar,iaitu adik sepupu
2.pic lama,2008..
3.pic yang aku delete dari facebook 
sebab semak dengan komen² merapu
4.itu saje..kuang³

Justeru,saya mahu tag Sha,Linda Nin dan Blubblub untuk join!! 
Last but not least,a million thanks to the owner kerana 
beri peluang ini kepada saya..huhu :)
btw,nice contesttt ..!!

11 comments:

sha said...

Comelnya dia.. :)

Good luck, k.

Anif Abdullah ® said...

thanks :)
Omar tu mmg cute la..kuang3

Anonymous said...

wahhh..cute3..
hurmm..nk join contest ni bleh x erkk..ngeh3...

Anif Abdullah ® said...

Mr/Mrs Anon: thanks.. boleh saje.why not try kan.. :)

Aqilah Kamarudin said...

wish you all the best bro :)

Ibnushukran said...

gud luck.. :D

Anif Abdullah ® said...

Aqilah:thanks :)

Anif Abdullah ® said...

Ibnushukran: jom juin sekali! :)

alif ismail said...

salam ziarah...

alif datang untuk melihat senyuman2 ceria...

gud luck..!!!!


http://bloggeralif.blogspot.com/2011/06/sunshine-smile-contest.html

MAISHARAH said...

comel..hehee..nice ade lesum pipit ag..

jom ke blog sy pule

alif ismail said...

ha ah lah... anif pun ade gak lesung pipit.. bleh join kelab ni..haha!