Thursday, July 5, 2012

Pada Suatu Hari : Gunting Rambut



Pada suatu hari,


Meon atau nama K-Popnye, Lee Mee On bercita-cita tinggi untuk pergi gunting rambut di Kedai yang ber-motto "Style Guntingku Gagah Di Muara" .Hamik kau nama.Bhahaha.Emak dia asyik tegur dengan rambut yang dah panjang sangat itu.Tapi,malangnya...


masalah : rambut sempong/tak rata


Luahan Hati Meon : Patutlah rambut aku sempong,time kerja sibuklah nak berborak-borak dengan kawan sebelah macam 300 tahun tak jumpa..Orang mintak lain,dia buat lain.. Sobss.. "I hate u" *hentak kaki


masalah: siaran radio yang tersekat-sekat.. jadah tak paham bahasa itu jugeks

Luahan Hati Meon: Ini aku marah ni.ahhhh! aku marah, aku terkencing sini kang. Boleh tak perlahan kan radio ni . Langsung tak paham weh. Sengau plak tuh.. 

masalah: kegatalan kaki angkara nyamuk 

Luahan Hati Meon: Nakhoromm kau nyamuk.. Dah camne aku nak menggaru ni ,tangan jauh nak capai kat kaki. At last, tahan jerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... (istifar dalam hati) Kau mampoo peah?

Itulah kisah sedih saya untuk hari ini. Saya kecewa. Sekian.




NOTA KAKI: Bersedialah menghadapi sebarang kemungkinan :D

23 comments:

Akem said...

nyamuk bunyi meow?
hahahaha

blog-tips-kurus said...

lain kali p salon dpn umah saye ni. shiaojie2 dia best! :-)

KY said...

rambut anif ke tu yg kena gunting? hehehe

ct cheery said...

tiru mcm aku, potong rambut sendri jer.

anamizu kaito said...

takyah gunting rambut la meon..
simpan je biar panjang.. haha







Luv,
cik ana

semutsengal said...

style rmbut meon kali ini.


hikss

eyjalukman said...

mcm ni baik laa kita je bukak kedai jd tukang gunting rambut . hahahah bole plak berborak sakan kn. ishh

ஜ miss klanika ஜ said...

perhhh . ini pencabulan terhadap rambut , potong kasi silap pulak

Cik Lia Lomi said...

kesiannya sama itu mee on...

Marcella said...

rabut sempong tu style..

sekarang tobek-tobek ni trend..bhahaha :)

ABU said...

aku tak mampu.. ku kena pukul gak nyamok tu hhahaha

hara said...

hahaha..pegi lg kedai style ggahku di muara..
nk repair boleh, kasi licin semua.mmpu?haha

Yousof said...

Besar harapan kami nak tengok hasil guntingan tukang gunting Style Guntingku Gagah Di Muara tu.



Heheheh aku dari kecik sampai ke besar gunting dengan abang aku je.. Mudah lagi menjimatkan.. ;D


First time dengar "sempong." Kalau kat tempat aku panggil tokak atau tobek..


Oh ye first time juga dengar lagu meow lai lai tu..

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

hehehehe kiut je ;)

Edy Fee said...

hahah comel kartun..style.ahahah saman2

Anonymous said...

nak aku guntingkan ke?
Hohoho...........

-sanstaro-

anif abdullah| AA said...

Akem : kacuk dengan kucing.bhaha

blog-tips-kurus : oh yeke. nak try nanti :P

KY : rekaan semata2 :P

ct cheery : bagusnya.haha

anamizu kaito: okay. kalah mak jemah nanti.lalala

semutsengal : =_="

eyjalukman: bgus gak idea tuh.haha

ஜ miss klanika ஜ : kahkah

anif abdullah| AA said...

Cik Lia Lomi: kann.. sian dia :P

Marcella : aiyakkk.haha

ABU : tgn ko panjang kut. haha

hara: siapa kata xmampu awak?haha

Yousof : "tokak atau tobek"? macam pernah dgar laa.. belah2 johor je kan? untungla jimat duit dia.haha

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA : kiut?hahaha

Edy Fee : hahaha.

-sanstaro- : boleh je.haha

Edy Fee said...

cari update lg

alif haris said...

haha potong salun lah anip.. selesa.. hahaha:D

lilypelangi said...

aku terer potong rambut.. meh aku gunting :D

Azham Vsvc said...

AA: siannya dia....I geram tau klau potongan rambut yg I minta x sama dgn apa yg I nak...pastu boleh plak dia nak marah2....sepatutnya pelanggan yg boleh marah2 hahahaha

deric santoso said...

wkwkwk potong rambut nek malaysia brp gan ??

Dericsantoso.my.id
http://www.duniaberbicara.com
breaktime.co.id
Ongisnade.net