Sunday, October 2, 2011

(Keputusan) Siapa Yang Dapat Top Up RM 5

Assalamualaikum ^^

Okey, entri yang lepas AA ada suruh teka gambar kan? 
Terima kasih kepada 50+ orang blogger
yang gigih meneka.. Kalau nak tengok balik jawapan ,

Ada yang kata
"Susah laa.. Tak dapat bayangkan  lagik"

Den sajo bagi susah-susah kasi porut korang memulas nak fikir,Hua Hua Hua!
Wokeh,even gambar telah di-crop 89%, but...majoriti jawapan adalah BETUL!!
Dasat ahh!,Blogger semakin bijak pandai hari ini..Tepuk tangan untuk
diri sendiri..Hehehe ..Dah,Tak yah nak kembang sangat.. 



Picture yang asal ialah:




Bahagian picture yang telah di-crop!

" i ada cincin gedabak..  u ada anif? "--> Ok tipu,Yuna takkan cakap camtu dengan i..Esok kita dating ya,Hehe

 Banyak pulak bebel kann.. cam tak reti-reti nak umum pemenang pulak.. Pang!!
Err..
Pemenangnya ialah... (tak yah nak drumrolls lerr bukan AJL pun)



AISYAH AINA
Memandangkan jawapan - Wan Maimunah nombor dua paling kerap di ulang,
so,tak salah dia nak interframe kann kann .... Hahaha

Kecik lagi budak Si Aina ni.. Dah laa jawab dengan tepat, Dia paling laju bagi komennggg!!
 Tak sia-sia gambar dia pakai baju sekolahh.. Hahahak *larikk
Ok dik,Kalau nak top up,Sila send nombor henpon dekat email den yo
   Cryman89@gmail.com







NOTA KAKI: Gambar seperti rumours jugak.. Tak semestinya apa yang anda teka itu benar. kbai

22 comments:

Amirul Aqiim said...

cissss!!

Peah Glemer said...

ciss gua salah

adwafarahin said...

cisss yuna rupenye -___-

MAYA_mustwany said...

nak ciss jugak.ha3
ciss lambat..(-_-)ha3..xper2..fun2.

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

tahniah! :) ok la tu..aisyah mmg layak.

Aisyah Aina said...

oh...betul rupanya...tp kan...cuba tengok kat komen hari tu semula...rasanya ada orang lain jawab lg cepat...cer tengok balik :D

Teajay Junior said...

nice. blog...

http://teajayjunior.blogspot.com

nas said...

cait.. rugi aku xjoin..
kalau x dapat la aku 5 hengget topup
hehehhee
tahniah bg yg menang

Anif Abdullah| AA said...

@Aisyah Aina dia submit spam ...terpublish plak..

Yatie Awang said...

ala kakak tak menang, tak apa nanti Anif buat lagi, tapi hadiahnya lebih besar ok hehhehe

anamizu said...

hahaha YUNA rupenye! ciss~ :P
wahhh tahniah utk adik aina..hehe







luv,
cik ana :)

alif haris said...

hahaha .. aku lambat bapa saat je :D
hahaha saat la sgt :D

Aisyah Aina said...

tp kan tp kan...lain kali kalau nak buat teka teki janganlah ada jawapan bila klik gambar...hahaha...ke memang saja buat macam tu....

paham tak? :)

cik sakdi said...

majuk lah! hahaha mane aci!!!!!!! hahahahah

Anif Abdullah| AA said...

@Aisyah Aina jangan ada jawapann? perr.. susah kut.. gerenti xde sape btui cik adik oii.. eh email tu cryman89@gmail.com.. terhurup besaq plak.. hehe

Aisyah Aina said...

oh ok....dah emel dah....

pehh...tak boleh terima kot wan maimunah menumpang kat header tu...haha

YOUsoF said...

Cheese! Apesal aku tak sempat nak join permainan teka-teki ni??


Tahniah untuk 'anak' wan maimunah!! ;D

Fara E's said...

warghhhh !

Azham Vosovic said...

ala, so saya kalah la ni?

said...

allaaaaa...!!! tak menang..hoho XD da jawab yunaa dah. nak mintak cek balek boley?? wakakakaa

XD tahniah ye aina..

Syuxer said...

tahniah kepada pemenang..:)

Anak Pak Amran & Makcik Hasmah said...

hahaahaha..alaaaa. den lambat teka. kalo tak, sure den monang yo! ;)