Monday, November 14, 2011

39
KOMEN
Akhirnya.. Aku Telah Menjadi Tunang Orang

Monday, November 14, 2011

Assalamualaikum. Apa khabar semua?
Orang kata,sebelum melangsungkan perkahwinan perlulah melalui saat saat pertunangan kann?
Jadi sebelum Cik Anamizu sah jadi 'orang rumah' AA,12hb lalu.. kami telah punn.. (sambung sendiri)

ngaaaaaaaaaaa... hantaran belah POMPUAN

nguuuuuuuuuuuuu... hantaran belah LELAKI



Si Moncong(penulis)bersama Cik Anamizu ke?? Jeng3x

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

err.. gurau jelah beb!! Abis nak letak munah dekat mana??? *wek
si gadis itu ialah Aishah Abdullah(akak no3)..Haa,dialah watak utama dalam entri ini.Hehek
Telah selamat bertunang pada jam 12.14pm,di teratak Abdullah Ibrahim..

cewahhh nak citer sikit,dia ni pernah menjadi pelakon didalam drama Mencari Nur Khadijah (kut)bersama-sama dengan jelita si kak Eja,tak silap pada tahun 2006 dulu.. Untunglahh dapat masuk tv1 kann.. Eleh,watak acah-acah je pon (nada jeles).Hahaha.. Tapi sekarang fokus pada kerja dalam bidang padtadbiran di Putrajaya. Nak tunggu adik dia jadi pelakon entah biler lah gaknyer.. Haha.. Tak layak!

there are my sis.  *candid*
telatah diorang di hadapan kamera memang macam ini.
pedulikan mereka.. 


bersama big bos ~ Encik Abdullah
Ada picture ini je. Sebab kebanyakan picture famili di tangan orang lainn.Huu :(


terima kasih kepada my jiran,Linda Kapoor dan keluarga sebab sudi buatkan Apam Polka Dot
yang sungguh lazat sempena majlis tersebut.. Warna-warni sungguh!! inti dia yang ada pelbagai perisa woo seperti strawberi,blackcurrant..
Best giler kalau makan dengan aiskim walls (suka hati aku je try.. eh sedap lah pulak :P)
~Next time kalau den kahwin,buatkan jugak ya. Hehe

Sementara keadaan tengah sibuk dengan majlis pertunangan tersebut, boleh lah rehat-rehat sekejap.. 
Tiba-tiba,sepupu AA perasan something,

"kau kenapa?"
"weh .weh.. mak lang masuk paper ahh"
"yeye je kau"
"betui laa.. cuba kau tengok sini!!"

Harian metro,12 November 2011

dengan wajah ayu,baru ku perasann .. "lorr.. Mak Lang den rupo eh.."
Ingatkan retis mana tadi.. Rupa-rupanya dia tengah buat testimoni untuk produk DR ROZMEY

AA pun tak berkesempatan baca sangat pon, yelaa...sedara mara sibuk jugaK nak baca, 
So,AA sempat ambik picture jew.. 
Pada majlis pertunangan akak nih,maklang takdapat datang
sebab kaki dia pon ondaway nak sembuh akibat terseliuh
Walaupun dah beberapa bulan kejadian itu berlaku, stil bertongkat lagi. Kasihan dia..*Hope sembuh cecepat


Agak-agaknya lepas jadi retis surat khabar ni,sure melompat & otomatik pulih yeh maklang..Lalala
*matiler kene hempuk kang


NOTA KAKI: Nak masuk surat khabar jugak .sobsob

39 Orang Skandal Komen:

Azham Vosovic said...

glamer mak lang hang hehehehhe

Addin said...

tahniah untuk kakak AA :D

keluarga retis juga AA ek. hehe

Abg Stalker said...

kau sgt cantik dan ayu bt muncong mcm tu anif.HAHAHA

tahniah ye pd kakak.kwin jemput le kami..tlg dtg mkn je. ;P

NUR AYNIE said...

wah...cantek la kakak AA mcm Leez AF plak..=)

mmg lahir dlm kuarga popular nie..=P

c i k a n a said...

tahniah wat kakak AA... =)

hawiz said...

pehh....pemes tol

hawiz said...

pehh....pemes tol

amirnawawi said...

wow!! kakak kau pelakon tuh..

Izzah Derham said...

Congrates 2 ur sis:D

sha my heart said...

Selamat bertunang =)

ala, nanti boleh la tu masuk tv dan paper.

ceriakan harimu

Peah Glemer said...

rozmey datang, ehem ehem siap kau aku testimonikan.

semutsengal said...

fuiiyyooo,

akak kua tb, makcik kua surat kabar. Kau ?

Yatie Awang said...

tak payahlah...kan suka interframe dalam blog, tak cukup glamor lagi ke hehehehhe

peep said...

nk masok tv beli la produk rozmey uh.. boleh apply haha :P

YOUsoF said...

Mula² baca entri ni mesti Wan Mai jeles sejelesnya!! HAHA


Bila sambung baca, dia mula rasa lega dan mula tersenyum. Tumpang gembira dekat bakal adik iparnya. ;D

Semoga mak lang kau cepat sembuh.




Simpatiiiiiii dekat keluarga mangsa dalam eksiden bas dirempuh treler tu...

Fara E's said...

tkejeut aku , baru nak imagine muke munah cm nerw , haha

Nurnajwa KZ said...

Hahaha anif, mulut tak tahann XD

anyway, congrats for your sis^^

Umie Artoqiemie said...

jealous wan maimunah nanti weh..

Fathiah Hamim said...

tahniah kak aishah! (:

untungla mak lang tuhh. :D

Syuxer said...

cis..aku terkomen pasal gambar neh kat post twitter ko plak hahahah..

femes2 plak keluarga ko masuk tv suratkhabar hehe..aku emm tak pernah nak masuk..hope2 aku masuk suratkhabr suatu hari nanti tapi yang pasti bukan pasal aku wat jenayah hehe

Lea Isnawi said...

gambo bakal abg ipo xde ker?

nasha sanza said...

la..ingatkan awak bertunang..apa2 pun say tahniah kat kakak yek!

Hizami Rahim said...

wah. ada mak lang retisss...

MaYa MustWany said...

selamat bertunang AA.
ehh silap akak AA.hihih
uitt apam polka dot????errrr..takutnya..

SoLy SoLicious said...

kaum kerabat retis ni..heeee

alif ismail said...

hish...!!!!!! geram sungguh dgn budak nih...

asyik terkena je...

mati2 alif ngat die bertunang..!!!! ceh!!!

adwafarahin said...

mcm retis u mulot moncong2! haha

EyqaLuvender said...

congrates bro!

Aisyah Aina said...

kelass gambar tu..muncung tak tahan..

bestnya bertunang~ haha :D

Anyyss Shuhaimi said...

senior!
baru nak ucap tahniah,
rupa-rupanya org lain yg bertunang..
pek!!! :)

Liyana Zahim said...

Anip ni sajo je nk kontrobersi.. Hahahha~ Taniah kakak bju kaler pepel awesomee lah~

onie said...

mak lang masuk paper dah,AA bila lagi?miahahahaha!tahniah pada akak :)

era kecik said...

hehehe, ingatkan betul yang AA tunang ngan cik ana. terkejut gak era tadi.. hehehe :D

tahniah untuk kakak ngan mak lang ! :)

apik pehe said...

wahhh..tunang pun dah banyak buat hantaran..hehe..kawen nanti lagi banyak

Rtp Farra Arisha said...

selamat bertunang then..hihi. salam to your family members! :)

anamizu said...

wahhhhh!!! arhhhh daku teruja disitu!! TQ anep!! hehe



luv,
cik ana

Wanie said...

lorrr..bikin kontroversi je eh..huhu

Anif Abdullah| AA said...

thanks kepada semua yang telah komen :D

sergeant keroro said...

untunglah dapat masuk paper, haha

 
◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger TemplatesBlogger Blog Templates;