Saturday, October 1, 2011

53
KOMEN
Siapa Nak Top Up RM5 ?

Saturday, October 1, 2011
Assalamualaikum..^^
1 Oktober dah.. Kejap je kann ..

Hari ini tiba-tiba tergerak hati untuk buat segmen teka teki lorr..
Tujuan asal ,saje nak test IQ semua pembaca Blog Anif Abdullah ini..
Bukan selalu ye tak,
Kebaikan yang korang dapat ialah..Siapa dapat teka picture dibawah dengan betul,
 AA akan beri dia hadiah .. top up RM 5!!
Bukan senang nak dapat beb, Wawawa..
(eleh rm 5 je pon)

Tiada syarat apa pun.. Hanya pilih jawapan yang disediakan (dibawah),
 Jika ada beberapa orang jawab dengan betul & kebetulan sama plak,
AA terpaksa pilih PENGOMEN TERAWAL ye ..
Jadi,dia lah pemenang !! :)
Adil kan?? Hohoi,



 89% Picture ini telah di-crop..  Tak susah pun!  Hehe


SIAP ADA PILIHAN JAWAPAN LAGI:

1) Gula-gula
2) Wan Maimunah
3) Speaker
4) Handphone
5) Baju
6) Butang Seluar
7)Pen
8)Vakum
10) Majalah
11) Google
12) Kelly Clarkson
13) Cover Album
14) Memey
15) Guitar
16) Frame Gambar
17) Yuna
18) Blogger
19) Kucing
20) Header Blog
21) Pelamin


Dah pilih, cepat-cepat komen k !
Next entri, AA akan beri jawapan betui & umum pemenangnya (kalau ada) 
Ngaaaaaaaaaa..... : D

GOOD LUCK GUYS!!!





 Cik Anamizu, Fara ,Meaw,Alif Ismail & Freaky tak brminat ke? Hehe.. saje main tag2



NOTA KAKI: Kalau buat kontes agak-agak ada orang join tak? :p

53 Orang Skandal Komen:

Cik Peanut said...

pen! boleh komen banyak kali x? hahah, eh2, blogwalking here tuan rumah ;)

Amirul Aqiim said...

butang seluar?
hentam je
haha

Pwincesz Dee said...

header blog kot.. huhu

cik sakdi said...

7...

kehkehkeh fav number tu


AA leh teka sekali je ke? haha

peyansanstaro said...

jawapan yang salah ialah :

Wan Maimunah
Kelly Clarkson
Memey

xsilap aku la kan cik AA jwpnya adalah 11) Google... tol tak tol tak...

Freaky said...

macam vakum tu. hahaha

Bella Bell said...

kucing kot.. haha~

bella luna said...

wah, ape nie??emm, jawapan dah la byk,ingatkan a,b,c and d je,.hehe,ape2 pun cik bella teka nie pen,.*tak dpt nak byg pun ape benda nie,haish*

ABU said...

15) guitar..yeah!!!

Azham Vosovic said...

Saya rasa Frame Gambar kot? heheheh

azurin ramli said...

alahai,apa yee?
hmm,aku teka iron tapi takde pulak jawapan.wakaka :P

FRAME GAMBAR kott.


weyh,jom join segment aku nie haa,simple je.hope kau join k ;D
http://belogjuryn.blogspot.com/2011/09/segmen-just-google-it-azurin-ramli.html

adwafarahin said...

frame gambar kot :P

farz zull said...

arrhh...ape tuh?? pen kot

tapi nampak cam iron gak...agagaga

Fara E's said...

takkanlah wan mainmunah weyh ! hahaha

aku tembak baju ouh , errr

farz zull said...

chehh...tapi kenapakah gambar tu ditulis yuna huh?? ahahaha!

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

speaker!!

haha..entah la tak tahu ape mende tu..

Aisyah Aina said...

17) yuna

jangan cakap jawapan ni salah...haha

Joel Leslie said...

Yuna :p

http://joel-leslie.blogspot.com/

Liyana Zahim said...

Oit! Susahnyeee!!

siti kektus said...

rupa apa tu. pusing kiri kanan tak dapat idea pulak. pelamin lah tu kot. haha jwpn sengal. ;p

aNgaH faDziLaH said...

aku teka memey!! haha

meaw said...

measeh tg,heeee....jawapan dia adalah 17).yuna :)

Ibu Amani said...

pelamin:P

hyz said...

jawapannya, wan maimunah! betul kan? bak sini topup rm50...

amirnawawi said...

Perghh!! bapak banyak pilihan jawapan! Memang probability nak betul tuh minimum giler ah.. ko buat ler 3 oilihan jawapan ker. xpom 2 jer. baru mudah nak teka..

Apepom aku nak merapu gak. Jawapan aku:
no 17: Yuna

shalina said...

arghhhhh ! tension. tak nampak bayang lagi ! hahaa (hentak kepala kat dinding) :D

Umie Artoqiemie said...

butang seluar...tudiaa.. haha..

Lea Isnawi said...

Wan maimunah!!! hahaha

opkos la bukan dia kan kan

err...lea rasa baju
betul ke?

khairul akmal bin azman said...

wan maimunah kot

♥Aien Najwa♥ said...

ape erk???..=) xtaula..mcm pening jer gmbar dier..hehe..

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

butang seluar.haha

Wanie said...

eeeiii..awat tak crop 99% je?huhu
susah ni nak teka..

cube nasib la..i vote for speaker..hehe

betol tak?

said...

jawapannye YUNA!!!!!!!!!!!!

betoll tak??!!

ZueRa said...

vacum kot...
*mestila adew org nak join contest AA !

alif haris said...

jawapannya yuna !! haha

sobri yaacob said...

subang wan maimunah....ha..ha.. :)

QURRATU AIN said...

VAKUM kot :) hihi

ZWAN SABRI said...

gitar kottt... HUHU


MySuaraBlog: Pekerja Yang Dah Tua Kerepot

.hanya ika. said...

: sayang yuna .. pilih yuna lah .. ==' mcm xde kena mengena pun ade ..
><

MAYA_mustwany said...

ha3 nak jawab semua jawapan leh x? ha3
yuna
kut?

de jugak wan maimunah dia ek?

muhamad hanif said...

aku rasa memey!


AHHAHAHAHHAHA.

anamizu said...

ait AA tag name cik ana ye..hehe
cik ana rase cik ana..nak teka no 7)Pen la.. betol tak? betol tak??





luv,
cik ana.

Addin said...

ok IQ addin rendah :p

Eazy Izzuddin said...

butang seluar ?
:P

cinte ely said...

Butang Seluar kot....

Jer ... said...

jawapan die guitar ... ok tak ?

alif ismail said...

jawapan alif adelah wan maimunah kot....

siyes susah nak teka!!!

uwaaa...!!!!!!!!!!!

Yatie Awang said...

nampak macam zip seluar je, jadi kakak pilih butang seluarlah

MAYA_mustwany said...

http://mustwaniekl.blogspot.com/2011/10/award-creative-blogger-aka-eddyboyz86.html


SILA TAKE AWARD

eszyamin said...

wan maimunah punya cincin

Ini Kisah Tia said...

apakah ini ?? toink , toink ..

17) Yuna

kahh ?? eheh ~

Peah Glemer said...

frame gambar

Hawa Ahmady said...

yuna...

 
◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger TemplatesBlogger Blog Templates;