Friday, November 11, 2011

32
KOMEN
Ini Twitter Saya

Friday, November 11, 2011




Baru buat tweeter ke kau nippp??..Haha
dulu ada buat sekali lerr tp lupa guna email n password . Sengalation betul.
gasaklahh m'cuba,tak boleh juga.. terkial-kial lahh jadinye.
so im newbie balik =,='
kenapa baru hari ini?
saje pilih tarikh hari ini macam best pulak
11.11.11

Bukan apa....dah ramai blogger tanya nape tak buat?!
terutama si retis sorang nih - Hans Hanis
ok ok. thanks sebab prihatin :)
wahai blogger,
jom kita follow me-follow  !!!!
memaksa tak? hehek
peduli apa
follow sini: Anif_Abdullah


NOTA KAKI:  promot promot promot

32 Orang Skandal Komen:

adwafarahin said...

oh nampak ade name kite kat situ wee~ hahaha :P

Anif Abdullah| AA said...

adwa: ececehhh.. bangga la tuhh. haha

Hans said...

hahaha
dah follow...tq2

Umie Artoqiemie said...

ok abah. anak follow

Abg Stalker said...

artis!;)

peyansanstaro said...

Pmote twter nampak..
Hohoho =)

YOUsoF said...

Orang saje je nak bagitahu tak pernah ada akaun twitter pun. ;D

niniey nour nenna said...

i dah follow you ! hehe

Saiazuan said...

happy twitting ;)

alif haris said...

haha .. aku follow dh .. ^^

Anif Abdullah| AA said...

hans: :)

umie artoqimie: orait anakku :)

abg stalker: haha :P

peyansanstaro:well.. hehe

YOUsof: buatlah buatlahhh.. hehe

niniey: really? thanks:)

saiazuan : ok :)

anamizu said...

ade gak twitter tp mls nak gune..hehe

*windunye kat anip!!!! uwawawa :(




luv,
cik ana

semutsengal said...

untunglah ada tweet.

MaYa MustWany said...

uitt rasanya macam baru2 ni de baca status anif bagitahu tak de twit?ke orang lain?adesss conpiussss..huhuh

Yatie Awang said...

ya ya..nanti akak follow, nak follow twitter ke folllow jalan ni hehehhe

Ini Kisah Tia said...

hahaaa . hokeh , semua buat baruuu .. ngeee :)

Anif Abdullah| AA said...

alif: thanks alip..hehe

cik anamizu: waaa..cik ana indu anip?hehe

semutsengal: eh buatlah :P

Anif Abdullah| AA said...

Maya MustWany: selepas keluar status tuh,terus buat twitter :P hehe.. ^^

kak yatie: orait kak :)

ini kisah tia: baru buat eh.. hehe

Popoi said...

haahaa,, penangan hanishans yg baby face itu,, huuhuu ^^

sizuka said...

ok.da follow. babai. ;)

alia zainol said...

saya mahu follow boleh kuikui :P

era kecik said...

wah! dah ade twitter ye!
era tak tahu lagik bila nak buat.. ngee~

Azham Vosovic said...

heheh, da follow AA...

bte, sy rasa lega sbb AA tak lari drp dunia blogging ni...sbb dulu AA pernah mention kan?

aleen aiden said...

kah3.untunglahhh ade twitter...den jugak yg xdo laii.hu3

Addin said...

wah maju ada twitter :D

cik sakdi said...

aku lg la xtau tweeter tu mcm ne:( lg kesian. hahah nak register pon x.

onie said...

sampai hati tak follow,lalalalala

NUR AYNIE said...

jenguk2 hihi...tettt...sori2 tegur secara tiba2 jer tadi..=P tbe2 berani nak tgor2 org plak aini nie salu segan semcm hahhaah~

ABU said...

emmm aku ada tapi tak aktip pun.. tak reti sgt nak guna.. tak best..

sha my heart said...

kak sha pun sama dengan Abu. tak reti..

entri serius atau santai

Syuxer said...

fuiyooo...glemer keluarga ko hehe..twitter aku ada ada..tapi haram aku tak reti nak guna heheh..

Nurnajwa KZ said...

Cis, jeles org tu dh ade twitter T^T

 
◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger TemplatesBlogger Blog Templates;