Saturday, November 5, 2011

39
KOMEN
Gempak Tak Tajuk Ini?..."DATING bersama ADIBAH NOOR"

Saturday, November 5, 2011

Kemain lagi tajuk kann..
dalam ENTRY MINGGU LEPAS,
masih ingat lagi tak dialog ini..

(shrett..shrett!! --> sound effect setelah di-plashback)



Sebelum itu,nak berpantun 4 kerat boleh...?? ehem.. ehem.. 
"Korek Hidung Rasa Bahagia,
Jiran Sebelah Sibuk Nak Cuba,
Pestime Naik Flight Rasa Gelisah Di Dada,
Tapi Sebabkan Report Esaimen Ku Redah Sahaja"

Walaupun pantun itu berbunyi hodoh,tapi saya rasa patut berPERASAN hensem lagi bergaya pada esok hari .. Sudah berangan duapolohsaat,si pramugari dekat airport A,Setar itu akan berkata begini...

"encik anif.. ada apa-apa yang boleh saya tolong?"
"boleh.. berikan saya jus oyen "
"baik,encik anif" --> eh mana dia taw nama guwa
"opss. kasi straw lebih"
"nakal.. babap nak?
"......."




Dialog di atas hanya rekaan dan angan-angan je beb .. tetapi,


TAK SANGKA ... Selepas Check in t'jumpa pulak..eh cam tak best je ayat terjumpa..haa,terserempak pulak dengan,


Nampak tak?Wiwit... Kak Adibah Noor beb! :D  *adibah je..tu pon heboh
Teruja laa. Sebab minat sangat dengan bakat lakonan dan nyanyian dia. Hope dia minat jugak baca blog aku ni :P


Kitorang jadi konpius: Samaada aku yang terlebih kurus,atau dia yang terlebih besar..Kekeke..


ANTARA DIALOG YANG SEMPAT DIRAKAM (siyes tak tipu.. jika mahu bedahlah dada ini )

AA: Hai Kak Dibah.. Apa khabar.
Adibah Noor: hai. sihat je.
AA: i nak bergambar dengan u boleh? *muka teruja
Adibah Noor: Sure. Nak berdiri atau duduk sebelah i?
AA: err.. duduk lah. hehe
Adibah Noor: U buat three eh ..ok..ok.. i buat two(peace).. Hehe

********************** SETELAH PICTURE DIAMBIL****************

      Kami borak,borak dan borak...  (takleh citer di sini heh, nanti takde privacy.. ecehh)

p/s: dia sangat sempoi dan kelakar :D

dan, ENTRY LEPAS ada juga tulih dialog begini : "Hope dapat duduk tepi tingkap.. Boleh cuci mata tengok keadaan kat luar flight kan.. ececehh.."


Alhamdulillah..AA dan kawan lagi sorang dapat sit tepi tingkap.. ( Tutup mulut menahan sebak didada)
Sampai owang yang duduk sebolah den pun naik hairan....Apo hal budak ni tak toleh-toleh arah dio. Hehek. ~Bukan apa,kusyuk sangat tengok keadaan di bawah..


serius, sangat cantik!


Tetapi tak puas lahh. Sekejap sangat seyh. 40min je.. Baru nak korek idung,tup tup dah sampai LCCT .. Alhamdulillah,akhirnya selamat sampai..  ^^

Hah.. Pramugari cantik cantik tak?
~Boleh lah. 
Hah.. Pramugara ramai tak?
~tak nampak pon
Hah.. Gayat tak tengok bawah?
~tak,jiwa saya kental
Hah.. 
~apa hah..hah? Pang nak!!

~~Antara soklan feveret dari kawan-kawan. Terasa diri ini seperti retis pulak.. eh.. :P ~~
Dah. Dah. Orang yang baru turun dari flight kena tidur awal. Jadi,saya tido lahh ye. Nite. 


NOTA KAKI: Ala.. Lupa nak mintak nombor Kak Dibah (motif?)
NOTA KAKI: Ingat nak hapdet pasal Anugerah Skrin 2011.. Tapi kang banyak sangat kondem,orang marah pulak.zzz dulu ye :)

39 Orang Skandal Komen:

amirnawawi said...

Perghh!! Eksited bebenar kau ek naik flight.. first time la katakan..haha3..

Syukur la ko dah selamat sampai.. Aku ingtkan kau,,..ermm..(paham2 sendri la yer)

TiMbAHiJaU said...

untunglah :P

alhamdulillah selamat sampai.

Lily_Omar said...

eleh nk show off r 2 ambik pic dgn adibah noor...

Panggil Aku Han said...

huyoo best giler..jumpe kt dibah plak tu..hahah ^_^

ZWAN SABRI said...

wah! adibah noor tuu.. sumpah aku jeles.. btw, lawakla pantun tuu.. HAHA


MySuaraBlog: 7 Keajaiban Selepas Menangis

YOUsoF said...

Tajuk yang boleh tahan gempak! Tapi aku tak jeles, lainlah kau dating bersama Irma Hasmie.. ;D



Dia memang sempoi! (bajet aku pernah jumpa je) haha

Nurnajwa KZ said...

Wahhh, jumpa Adibah Noor :D wiwit! Haha, awk kurus sgt la :P

peyansanstaro said...

Wah, kelas ko Jah..
Kak Dibah tu..
huhuhu~~

era kecik said...

wau! dapat jumpa ngan Adibah Noor lah.. untungnye :)

sekali tengok macam mak ngan anak lak.. hehehe

Abg Stalker said...

mgkn kak dibah terlalu berisi kot smpai nmpk kau kecik sgt la anif.hahah :D arrghh...persetankn semua itu.yg penting kau kacak. ;)#menjaga hati.

ABU said...

wah seronok la dapat naik kapal..
kak dibah gemok.. tapi lawak dan suara superb..

onie said...

sangat syok! kalau onie pon teruja,hehe..teruja dapat jumpa kak dibah teruja dapat duduk sebelah tingkap :)



p/s:selamat hari raya aidiladha <3

sleeping_maniac90 said...

ko y kurus sgt..
hahahahahahah
kerempeng nyeww la ko...
cm x ckup mkn je ak tgk...

ekabukanmakcikkau. said...

huihh seperti buah durian dibelah lapan belas. btw pantun kau sedap macam nak gigit.

Fathiah Hamim said...

kak dibah memang ada personality yang excellet! =)

Nurnajwa KZ said...

Byk laaa, kte malu >< haha, serious ni :)

Hans said...

bukan ko memang retis(munah) ker?
hahaha
wah,sonok la jumpa kak dibah...
dia memang sempoi dan baik wehhh

sergeant keroro said...

untunglah dapat jumpa retis, hehe :p

hawiz said...

wahhh..munah jumpe adibah!!...mabeles siot!!..mesti berat flight tu..opsss...sori munah..haahah..retis sgt!..ilike!

kajaharuna said...

untung la deting dgn retis...

Wanie said...

welcome back..AA nampak kurus, pp dah tak tembam macam sebelum ni..hehe..tambah pulak duduh sebelah kak dibah..mesti die happy go lucky kan..dah macam anak dan mak pulak..

budak said...

xmintak sain ka? hehe

semutsengal said...

untunguntung,


aku rasa kerusi tu yang interframe lebih.


LALALALALALLALALA

Lea Isnawi said...

pergh esaimen naik kapal terbang? gile best...hihi

eh muka anip mcm sorg pelakon jepun kalo tgk gambo ni
nanti lea cari tunjuk kat anip

adwafarahin said...

aiceh! bajet retis awok! hahah :P

Yatie Awang said...

haaa...tengok, bila dah jumpa adibah noor dah lupa wan maiminah, nanti akak repot...hehehe

syafiqakarim said...

suke lettew.kahkah

MaYa MustWany said...

lupa nak mintak fon or lupa nak bagi kad blog kat kak dibah?hiuhihih

Fara E's said...

lu curang dgn munah , haha

amna said...

wah.. adibah noor la :)
jap, satu flight ke idok tu? ang tu yang kuruih sgt la anip ^^

Diary oF Mine said...

wah.. untunglah dpt jmpa retis... :P

aiman fanboy k-pop said...

naik flight??untung argghh..jumpa artis??bertuah tul..
heehee.....

aiman fanboy k-pop said...

naik flight??untung argghh..jumpa artis??bertuah tul..
heehee.....

sizuka said...

wait2. knp hang kuwus sgt..xmcm pix lain.maybe dok sbalah kak dibah..tp kak dibah nampak kuwuss je..mungkin dok sbelah hang.. **konpiuss..

alif haris said...

perghhh .. jupa adibah noor :D hehe

♥e'in♥ said...

untung laa dpt jumpr adibah noor.. :)

maisarah sarah said...

wa minat adibah noor tu.huhuhu

BeaN MorENo said...

nice post...memang betul pun lelaki ni ego agak tinggi so kita kena sorokkan emosi kita terutama bila tgh sedih...tapi...tak salah kalau kita menangis depan orang yang kita sayang contohnya mak dan isteri

APAN said...

merasa gak naik kpl terbang...aku lom penah naik lagi.mesti ada membe penah panggil ko keding.haha...gurau bro...ko mmg kurus :)

 
◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger TemplatesBlogger Blog Templates;