Friday, September 30, 2011

44
KOMEN
47093 Email ??

Friday, September 30, 2011
Salam Aidilfitri. eh dah abis raya kan?  : (
Assalamualaikum kepada semua pembaca setia blog AA ini..
eh thanks Maya sebab sudi letak Blog AA sebagai blog pilihan :)
Blog nie interesting ke? hehe.. kembang idung sudahh :P


Ok,berblik pada topik asal..
Cuba korang tengok picture kat bawah ini.. Banyak kut email yang nak kene delete..
Den tak mampu munah!! wan maimunah,help me


Padan muka!
Siapa suruh letak notification dan send to email kann...Tak setting dari awal!!
Kebanyakan dari Facebook.. Kalau nak kata blog eh bukan,sebab AA guna
Gmail.. Memangggg sadis,kalau line laju macam kereta api bullet bru boleh bukak..Kalau tak,lama giler loading..Memang tak boleh bukak email lama-lama wehh
Adoi!!! (pengsan duopoloh minit)


Sejak ada Gmail,akaun Yahoo yang lama semua(2 je..bunyi cam manyak je!) 
Tersadai di bawah tempurung ..Sayang pulak nak delete akaun ni.. 
This is my first email .. YM ada 96 orang,tapi boleh add
contact balik guna email bru kan?? hm.. Rajinla sangat..
Korang ada idea tak?? Sama ade kak delete terus akaun ini dan fokus pada Gmail? (runsing)


Gmail- esaimen ,blog dan nuff
Yahoo- notification fb ,all application since year 2007





Pengajaran: Kena selalu update email anda dan asingkan email untuk benda yang tak penting/penting .sekian








NOTA KAKI: Gmail lebih laju daripada Yahoo mail???

44 Orang Skandal Komen:

khairul akmal bin azman said...

delete..email berat pun xbagus.

aimi said...

gler bnyk :)

alif ismail said...

delete je lah emel2 lama tuh... kene rajin bukak dan terus delete...

El said...

takyah susah2 cik adik. tanda satu email dari facebook, then tekan button spam kat atas tu. next time ada noti yg facebook tu akan pegi ke folder spam

El said...

by the way, takyah sayang ketat sangatlah~ :P

El said...

la laki ke? tengok blog mcm blog pompuan =_=. aduss

Fathiah Hamim said...

haha awesome! fa tak penah lagi sampai banyak tuh.

khairiyah said...

gila ah banyak. aku punya sikit lg dari kau punya kot,hehee

siti kektus said...

delete je lah. hehehe :p

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

anip,ko kne delete all 50email sebyk 930 kali.hahaha..bru la dpt buang 46500 email.bpe tahun la ko ni anip x tgk email..=='mst da nmpk tp mls nk buang kn.dgn hrpn email tu buang sdri.err..

Anif Abdullah| AA said...

@khairul akmal bin azman yeke.. hmm.. :(

Anif Abdullah| AA said...

@aimitau xpe.. pening kut..

Anif Abdullah| AA said...

@alif ismail haha.. masa cuti pnjang dulu,tak bukak.. *silap sendiri

Anif Abdullah| AA said...

@El saya laki laa.. :(

Anif Abdullah| AA said...

@Fathiah Hamim ni salah anip gak... biarkan email cmtuh je..

Anif Abdullah| AA said...

@khairiyah hehe.. rajinla sangat nak delet kann

Anif Abdullah| AA said...

@siti kektus tulaa... aihh/

Anif Abdullah| AA said...

@Iz.Eusof (Abg Stalker) haha.. dah sedekad kut... pandai ahh,memang ponnn :P

meaw said...

part nak delete tu macam siput,malas gila kot...huhu....meaw ada 2 email yahoo ....satu tu yg fb duk send email notif ,satu lagi yang penting,macam urusan kerja, nuff...


:)

Ekmi Rabat said...

wah..banyak sgt tu. kalau saya, delete terus tnpa bukak. serabut ja

My Latest Entry: Jom Karaoke untuk Belajar.

khairul akmal bin azman said...

anif: yup..simpan pun watpe

"barang yg lame usah dikenang"

Amirul Aqiim said...

kau delete satu2 lah anif..
chaiyok2! HAHA

izfanora said...

pe susah.. delete je sumer email2 yg ada tue.. bersih skit.. :)

Bella Bell said...

lu sama macam gua.. gmail untuk asgment, blog dan nuffnang.. yahoo utk fb, tag, fs.. hahha!!~

Fara E's said...

same wooo , aku delete gila lembab ! grrrr

Kim Hyun Arry said...

wahhhhhhhhhh....bnyak tuh....tak larat nk delete klau bnyk mcm tu sdgkn Arry stu ketika pernh dpt sbnyak 2000 lbih pun larat n penat nk pdm..giler lmbap,,huhu

Lea Isnawi said...

anip asingkan email dr fb kat dlm folder
ada caranya, try search google
lea buat cmtu
so, xyah bukak la folder dr fb tu

hehe

cik sakdi said...

mak datokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!! hahaha

Lia Lomi said...

gilos banyak.. Lia punya email kat gmail yang beratus tu pun rasanya nak pengsan..

Anif Abdullah| AA said...

@meow: hehe.. sep sikit!

@ekmi: yeke.. hmmm..

@khairul akmal: haha... jadi museum spam ye dak :P

@aqiim: hampeh ,kau delet kan wehh!! :P

Anif Abdullah| AA said...

@Bella: hehe.. kita kembar :P

@Fara: taw xpe.. grrrrrrrrrrrr *pnjang sikit

@kim hyun arry: mmg xlarat.. tgok je mmpo :P

@lea: ouh eh... nanti nak try!

@cik sakdi: @_@ *mata kebil2

@lia lomi: taw xpe... nak bru lepas pengsan nih ",)

Umie Artoqiemie said...

hadoii gila ang aniff.

Anif Abdullah| AA said...

@Umie: umieeeee... help meee!!

i am S!L4H.. said...

perghhhh.
pengsan 8 jam hadap emel juta2 lemon gitu. hakhak

setting la cpt fb tu. x pyh la anta kt emel. semak otak je. =p

amna said...

samo la kito dik uih.. huhuhu~~
rimas jadinya

Anif Abdullah| AA said...

@i am silah: haha.. kalau follower ramai cmtu xpela ye x.. :P

@amna: sep sikit!hehe

YOUsoF said...

Sehari dapat delete 365 emel pun ok..


Lama2 kau pasti boring.. ;D

Anif Abdullah| AA said...

@ucop: taw xpe.. terus demam balikk kang..haha..

alif haris said...

wan mainmunah jugak ko mintak tolong ye .. haha :D
delete2 .. berat nnt ouh ..

Anif Abdullah| AA said...

@alif: oit mana menghilang.. mmg berat gilerrr .huu

Azham Vosovic said...

hahaha. wa punya email pun byk woh.... dr zaman Myspace, ke FB ke blog ke twitter hahaha

MAYA_mustwany said...

email mas xpernah da de surat2 cinta berlambak tuh.coz tak suka.just kat dalam tuh inbox masuk bila de jobstreet and email yang ada reply my email.senang mata ~santai

Anak Pak Amran & Makcik Hasmah said...

aku punye yahoo...lagi ah..aku rasa mau terbakar laptop nak buka email.hahaha. penuh gile..

Anonymous said...

Magnificent beat ! I wish to apprentice while you amend
your website, how could i subscribe for a weblog web site?

The account helped me a appropriate deal.

I were tiny bit familiar of this your broadcast offered vibrant transparent concept

Have a look at my homepage :: Barcode Printer Repair

 
◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger TemplatesBlogger Blog Templates;