Sunday, August 7, 2011

Tips Mengurat Perempuan Gangster


Yo Wassup Gugirl dan Boboy ^^

sekadar gambar hiasan ^^



                Hari ini AA nak buat entry sambungan b'kenaan ngurat-mengurat buat kali terakhir (mungkin) boleh?? Entri lepas > Tips Mengurat Lelaki Pemalu <, bukan main seronok korang mengomel pasal lelaki pemalu ya..Amboi cak cak cak (tiru trademark Azwan Ali)... Berguling-guling atas periuk Shiela Rusly AA baca komen korang..HAHAHAK.  Okeilahh...Kali ini AA nak bagi tips berkenaan mengurat perempuan gangster pulak ek...KEKEKE *matiler bulan puasa ramai menggatai kang



1)Kongsi Kesukaan

-Firstly...Kebanyakan lelaki menganggap perempuan ini sama sahaja. Sukakan warna pink panther.. bunga-bungaan…luv ewwww saje… Sebenarnya tak berapa tepat wokay.Mereka yang mempunyai attitude ganas ni ,boleh dikatakan sangat cenderung dengan ‘apa yang lelaki suka atau cari’…So korang bolehlah search apa yang diorang suka baii.. Sebagai contoh..Kalau dia minat wresling,cubalah hadiahkan dia cd WWE ke..atau kongsi cerita Kung Fu @aksi lawan-lawan ke.. Tambahan pulak,kalau ada perlawanan bola ..cer ajak tengok sama-sama kew.. Mesti dia seronok sampai berguling-guling agaknya kann..hahak


2)Ajak Main?

-Oii.. jangan fikir bukan-bukan bai(bulan puasa ni).. Apa yang AA maksudkan adalah ajak beriadah sama –sama laa.. Contohnya,pada hujung minggu korang bolehlah ajak  ni main futsal ke.. Jungle tracking ke.. Pastikan permainan outdoor yang mencabar/berpeluh laa.. Janganlah ajak main barbie sambil ulek mayang bawak pokok rambutan kannnnnn .. grrr kena tampaq satgi baru taw..hahak



3) Jadi Hero!

-Sesekali apa salahnya jadi pelindung wanita gangster ni.. Kalau dalam keadaan tertentu perempuan ini ada masalah tak cukup duit nak balik rumah ,korang boleh tolong dahulukan wang.. At least sesekali jadi penyelamat dalam situasi ‘dia amat memerlukan seseorang’.. Selain itu,kalau perempuan ini kena marah dekat lelaki ,korang boleh jadi HERO WANNABE sekejap,back up mana yang patut..Diorang ni memang cekal so takkan menangis k.. well, pandai-pandailah ..



4)Tindakan serentak

-Eh mana yang tak tahu,tindakan serentak ini boleh dikatakan insiden comel yang jarang berlaku taw…So lelaki diluar sana mungkin bolehlah alert selepas ini .Haa,sebelum itu antara contoh tindakan serentak adalah lebih kurang spt…

Serentak berpaling, serentak angkat gelas, serentak berdiri, serentak nak ke tandas… serentak nak bayar..Ececehhh.. Pada yang dah sah couple tu, mula senyum-senyum kambing nampak…!! Terkena batang idung letteww….wawawawa



5)Ayat jiwang?iewwwwww

 -Kalau korang sudah lama kenal perempuan gangster ini dan dalam diam rupanya simpan perasaan,memang perlulah buat sesuatu oii (dari skunk)...Bukan ape, korang pon kena open jugak lah.. Jangan lah sewenang-wenangnya korang jual ayat puitis..segala jiwang karat korang tuh saje..Diorang akan geli geleman dan muntah hijau kut.. Cubalah guna bahasa ranggi-rangii sekarang ni… Misalnya,Oit.. perghh...beb…dow...siut...terbaikkkk..Tapi dalam pada tu,ada maksud2 @ kata2 pembayang korang nak mengurat lorr..Tak semestinya kena romantik bagaii..Faham? *selagi tak melanggar adab k


6)Cari masa dia bukan dia cari masa korang!

-Korang kena pahamlah.Perempuan is still perempuan.. Ada waktu-waktunye akan  ‘bulan mengambang’ kann..Hahahak..Memanglah diorang gangster  tapi bukan bermakna korang boleh berborak hal-hal sempoi sesuka hati jew oii... So kena memahamilah bila waktu boleh bertepuk bertampar… boleh huha huhaa..erkkk…Dalam hati diorang ada taman jugak k.. AA taw la,sebab AA pon ramai kawan KL gangster ni..



7) Berdoa

Seboleh-bolehnya kalau dah penat berusaha tuu,jalan terakhir adalah bertawakal saje..Korang berdoalah pada Allah SWT agar satu hari nanti,hati dia akan jadi lemah lembut dan perempuan melayu terakhir katanye! Aminnn.. Kalau perempuan yang dah cenderung nak jadi pengkid tu..Adess,,family n kawan-kawan terdekat  kena main peranan jugak lah...^^

Itu sahaja nak share..Bulan puasa ini,kena jaga nafsu tu beb.. Bahaya!
Sekian,Babai ^^





NOTA KAKI1: Orang kata minum air soya boleh membantu hormon astrogen perempuan itu bertambah dan jd lebih ayu ..??Betul ke??  Kelas kau jah!! HAHAHAK
NOTA KAKI2: Istilah perempuan gangster ni ala-ala tomboi k..Tapi AA tak suka guna perkataan itu :D

38 comments:

Jiejah Gorjes said...

ooo tomboi, pelik gak pmpn gangster camner huhuhu tomboi ok lg dari pengkid, tak suke dengar word pengkid.

siti kektus said...

walla~

ganster ngan tomboy sama ke? macam tak je weh. hehe :p





tips yg last tu bgus. doa2 byk2 mana tau hati boleh lembut. ^^

FizaFizz said...

tindakan serentak mcm menarik ye..haha. tu lelaki kena buat2 tindakan serentak tu ke? kih3 :P

Abu Huzaifah said...

ala2 awekku gangster... hikhik... i like... :).. mcm ni lah... prmpuan biar lah tegas.. supaya dpt protect diri die.. tegas2 pun tapi dlm hati tetap ada kelembutan... tahu adab dan sopan... kan bgus... kan2 :)

Liyana Zahim said...

Anif, akk gengster tau? Tau x ni? Hahahah~

ABU said...

eh nnti susah nak kawal.. nak yang ayu ayu gitew.. :D

kotak bulat said...

hehehe..walaupun ganster..ttp perempuan kan.. :)

Anif Abdullah| AA said...

@Jiejah Gorjes AA kurang selesa ngan pengkid ni..tak taw nape..

Anif Abdullah| AA said...

@siti kektus Btui.. mana taw kann.. ^^^

Anif Abdullah| AA said...

@FizaFizz hehe.. dua-dua la ^^

Anif Abdullah| AA said...

@Abu Huzaifah tulaa.. kebetulan dengan citeww kau ..hahak..^^

Anif Abdullah| AA said...

@Liyana Zahim akak gangster ke?? halamak,nape baca.. segan ahh.. :p

Anif Abdullah| AA said...

@ABU Btui tu.. Tapi ni sebahagian kes minority jew.. tu yg aku cuba nak sampaikan..

Afiq Din said...

pasal sport tu aku suke

sha my heart said...

er, terasa entri ni spt ke arah 18SX..

Btw, banyak tips..

Pure Mahabbah Fillah said...

assalam..

nmpknya pas nie byk la owg gurl yg gengster d ngorat ya,,,hihiihi

folow awk..folow me back na..

syrupmasin said...

perempuan gangster..mesti 6 pax kan doe badan dyorg?? :D

sleeping_maniac90 said...

mmg btul xsume pmpuan ska pink...
ak xska pink hak3..

Anif Abdullah| AA said...

@sha my heart haha.. 18sx?adehh..

Anif Abdullah| AA said...

@syrupmasin hahak.. bodyguard 10 orang kut ^^

Anif Abdullah| AA said...

@sleeping_maniac90 yeke..rambut sama hitam minat lain-lain kann ^^

Puan Kutu said...

soya tu bantu tingkatkan hormon estrogen tu betullah..:)

fadh leyanie said...

apa yang penting..berdoa~ :)

Nurnajwa said...

Ahahaha, tips Anif ni lain drpd yg lain la ;)

Bro ahmad said...

what?? bagi minum soya hehee..nak cari perempuan brutal nak praktis hihihii

emy'n said...

nmpk je gangster, tp dlm hati ada bunga-bunga lagi tu.. kena pndai siram.. huhu :PP

yatie Awang said...

no1 mungkin ada juga pada kakak, sbb kakak suka tengok cerita aksi dan bole sepak, tak berapa suka citer cintan cintun sangat, malulahhh....
yang penting akak bukan perempuan gangster hahaha..

Niena Pengembara Ilahi said...

heheha xlama lagi keluar cerita BINIKU GENGSTER plak...

erm.. nk ngurat lelaki genggster tade ke?

Niena Pengembara Ilahi said...

heheha xlama lagi keluar cerita BINIKU GENGSTER plak...

erm.. nk ngurat lelaki genggster tade ke?

nurAMALLINA said...

hahhaaha siapakah perempuan yang anif nak mngorat ni? haha

~izan~ said...

byknyer tips ngorat yer dik..dpt tak awek tu nanti agaknya? =)

Azham Vosovic said...

fuh, ada gak pompuan gangster heheheh

alif haris said...

awek ko gangster ke anip ? hehe

Anyyss Shuhaimi said...

tapi mcm tak sesuai gak hg guna prmpn gangster...perghhh...ala-ala brutal la camtu ek?

iPai said...

pergh .. perempuan gangster ni biasanya ye ganas ..

kalau tips 3 tuh, bukan biasanya susah ke nak tlg perempuan2 gangstar cam ni .. uhuhuh

syarifahsidrus said...

macam ganas sangat je istilah gangster tu.ohoho..

p/s :minum air soya bayak2 ah pasni..hahha

Farahin Ahmad said...

hahaha...sile dengar ye wahai laki-laki sekalian.:))

sj said...

Siyes ly ... memang betol kata AA tu ... tak semua pmpuan rasa nk d lyn cm queen .. pink n me ??? i don't think so ... huhuhuhu tak suka pink la .. lembut bebeno