Tuesday, August 9, 2011

Urutlah Saya... Urutlah!!


AA : Binatang apa ni?
Kakak: Itu mesin urut laa
AA : Ouhh.. Macam Ogawa tu ke? Canggih nih !! *muka jakun terpancar
Kakak: Ha'ah.. .. Untuk emak ok ni.. Dia selalu sakit-sakit kaki...
AA : Bagus nih..Fleksii.. Tak yah susah-susah pergi Jusco ,nak berurut rm1 tuh..hahak

-------- sambil pasang plug  dan sesi urut- mengurut---------------

(5 minit kemudian)
Kakak:  Engkau plak yang rasmi kan dulu eh.. cehhh.
AA: hahaha..



Inilah rupa binatang itu.. Harga dia dalam around rm39.. Cara nak pakai? Korang pasangkan plug macam charge henpon tu jew.. Wuhuu!! Kalau nak guna bateri sendiri pon boleh... Takde hal..





Sebelum mesin ni mengurut korang,kena pam dulu laaa.. Macam pelampung jugak nih..So kalau sesiapa yang berangan nak mandi laut,pakai ni jew.. kekeke *ok jangan caye :P



-sila abaikan bulu kaki tersebut.. hahak
-Waduhh!! tak dapat pergi rumah urut pon,dalam umah sendiri pon syokkk nie .. jeles tak?jeles tak? hahak *sambil tunjuk piala kemenangan



 Bukan main seronok letak kat belakang badan nih... Rasa macam isteri urut jew..cecehh.hahak..
Encik Syrupmasin, Sis Liyana Zahim , Wanie dan Amalina ... Korang tak tergugat ke? Guna ni elok dow untuk kurus....wahahahaha *matiler aku



Dah macam Duta iklan plak aihhh.. Apa pon tak boleh!! hahak





MORAL OF THE STORY: Kau ade ??? 





NOTA KAKI1 : Akak AA beli kat Kuantan Parade (area umah dia)benda alah ni... Tak tahulah kat tempat korang.Huhu   Cubalah!!!
NOTA KAKI2 : Sesiapa yang nak juin 'Segmen Promosi Blog 500 Follower' ke Bawah... KLIK SINI!!

65 comments:

mary ann ;) said...

mcm menarik..hahahaha ;)

ZWAN SABRI said...

wah! siap demonstrate lagi.. HAHA
btw, kira okayla harga tuu..
nak beli jugaklah nanti.. ;)


MySuaraBlog: Bergosip Di Bulan Ramadhan

ABU said...

oh mcm best jak..nak jugak satuuuuuu...:D

izfanora said...

cm best jer.. xpnh jump plak.. pos lah sini.. hahaha..

diana said...

tak boleh jadi duta lagi..
pegang pun terbalik..
heheheh

eddy syrol said...

best benda ni..aku dah cube..hehehe

peyansanstaro said...

macam best je...muahahaha=P

masyiu said...

cam model lak die...=)..kui3~~

Anif Abdullah| AA said...

@eddy syrol haah..best!! ^^

Anif Abdullah| AA said...

@mary ann ;) hehe.. ^^

Anif Abdullah| AA said...

@ZWAN SABRI try jangan tak try..hahak

Anif Abdullah| AA said...

@ABU kena tanya my sis dulu la incik..hahak

Fezul Fadhley said...

mcm best jex.. bila nk wat promotion rumah ke rumah..? heheeh

Anif Abdullah| AA said...

@izfanora hahak.. tu sebab AA jakun tuhh.. ^^

Anif Abdullah| AA said...

@diana eh kantui plak.hahak

Bro ahmad said...

buat bantal tidur boleh tak???

Anif Abdullah| AA said...

@peyansanstaro haha.. menarik tertarik ia memang deboom ^^

iPai said...

wah .. cam mana plak dia urut .. ada enda apa dalam benda tuh ?

heran aku siap kena pam angin lagi

syrupmasin said...

ape kate kau belanje aku satu doe.. amecam?? :D

Anif Abdullah| AA said...

@Fezul Fadhley nanti sy kene culik..hahak

meaw said...

tak ley guna menatang ni,badan aku lak yang sakit balik,sebab badan aku ni ada tulang je,gagagagagagaga :P

Anif Abdullah| AA said...

@Bro ahmad boleh tp kang takut tegak rambut..hehe

Anif Abdullah| AA said...

@iPai camni...kita kene pam kasi tekanan bila letak kaki..so bila ade tekanan dia terus urut kita.hehe.. dalam tu ade poket bateri..^^ lain2 tak xplore lagi..

Anif Abdullah| AA said...

@syrupmasinBoleh2.. Nanti cukup bulan aku post..hihik

nurAMALLINA said...

kau nak cakap aku gemuk ke wei? hahahaha kuajaq!

nanti aku suruh bakal suami aku urut. eh? ade ke?




hahahha tapi aku nak kau belanja. kalau tak aku bunuh arwah arnab kau. eh?

yatie Awang said...

ada? hahaha

murah je boleh beli gak ni, boleh urut badan akak, penat menjahit, sakit habis badan2 hahaha..

ooo....inilah ye duta terbaru silklite hahaha

aima mazlan said...

abah pun ade beli mesin urut cmni.
tp statik la..berat kemain..
xyah pam2 cmtu..
:)

YOUsoF said...

Hehehe aku ada 1 kat rumah sebijik macam ko punya tu.... Siap salesgirl datang kat tempat aku, tak payah susah² cari kat Jusco... ;D


tapi bagus jugak la benda tu kan..

shalina said...

fuiyooooooooo ! MULU KAKI ..dapat tarik sedapp tu..goreng pon sodapp...ahahaha ;DDD

THUMBS UP UNTUK BLOG NI . BLOG BESTTTTTTTT :D

Liyana Zahim said...

Cam bini urut ye? Pnh berbini ke? Hahahahaha.. Eh urut mengurut tdk batal pose kan? Erkkkk...

Siti Aziz said...

hahahahaha,,,kena boli satu neh..^_^V

Anif Abdullah| AA said...

@nurAMALLINA haha.. mana taw,10 tahun akan datang berguna.. Oitt,xpe..ade kuceng lagi..:p

Anif Abdullah| AA said...

@aima mazlan ouhh..yang itu lagi mahal kan?

Anif Abdullah| AA said...

@aima mazlan ouhh..yang itu lagi mahal kan?

Anif Abdullah| AA said...

@yatie Awang Sangat berbaloi untuk akak.hehe..

Anif Abdullah| AA said...

@YOUsoF Ada jugak? yup.. kalau malas secara manual,why not kita guna mesin kan..huu

Anif Abdullah| AA said...

@shalina alamakk... terharu :( Thanks...

Anif Abdullah| AA said...

@Liyana Zahim kelu lidah dibuatnye..sapela nak saya ni kak.. Mana ade batal la..hehe

Anif Abdullah| AA said...

@Liyana Zahim kelu lidah dibuatnye..sapela nak saya ni kak.. Mana ade batal la..hehe

Umie Artoqiemie said...

Promosi produk ke bang?
kah3

Wanie said...

hahahaha..bulu kaki sape la tu banyak sangat..lalala

nak pinjam AA boleh?gune buat pelampung..hehe

bagi syrupmasin pakai bagus ni..haha..aku dah kurus la AA..huhu

Suhami Ahmad said...

yang pic last tuh atok tengok dah macam model duta prodeuk dah...cuma reject tang produk terbalik masa pegang je...hihi.. >_<

Anif Abdullah| AA said...

@Siti Aziz hehe..bagus ni kak ^^

Anif Abdullah| AA said...

@Umie Artoqiemie klo den jual nak boli tak?hehe..

Anif Abdullah| AA said...

@Wanie jap2,boleh wat berus bulu tuh kan.. hahak ..pelampung?xleh2..

sha my heart said...

wah, dah macam duta produk.. hehe~

cik sakdi said...

kaki sape tu weh.. mcm nak cabut je bulu kaki tu. kehkeh.. ptotnye suruh la mak yang demo benda tu hehe

Anif Abdullah| AA said...

@Suhami Ahmad tulaa..t'balik plak ^^

Abu Huzaifah said...

wahh.. mcm best je =..="

Anif Abdullah| AA said...

@sha my heart mari adik..mari akak.. gunalah produk ini.hehek :P

Syuxer said...

yang penting murah dan tahan lama heheh..kalau boleh kasi kurus kan best heheh

Bigdaddyz said...

binatang ini pandai mengurut yer...hehe

iMBobo said...

cantik bulu kaki hahaha

Liyana Aziz said...

aku pun ada lah!!! bhahahahahahh

Anyyss Shuhaimi said...

AA,nak gak! bak mai satu!

syrupmasin said...

ya Allah kau mmg berhati mulie lah..terharu aku doe :D

blognizamlah said...

ahahaa...aku suke entry nihh....wajah model terpancar kat muke ko...hahaha

alif haris said...

perghh best r kau ade mesin yg urutkan hehehe :D

H.J said...

boleh sangat nak jadi duta iklan tu..ahaha

amir aizat said...

mmg boleh jadi duta produk ni! hehe

tricksrex said...

haha
sila la sign up utk jadi duta produk
konfem laku ni

YOUsoF said...

Hahaha.. betul lah.. ;D

Zul Fattah said...

haha..ada bakat dow, ko jadi model.. ni mesti kaki dvd ni..

Nurnajwa said...

Ahahaha, boleh jd duta iklan lain pasni ;D

*org tua je kne pkai ni :P*

AnNa FaRHaNa said...

eleh...kite pun ade la kat rumah....hehehe...