Sunday, August 14, 2011

Berangan Sekejap Jadi Rizman Ruzaini

Malam tadi tengah syok layan lagu Zaitun Sameon Beast, terfikir pulak macam mana nak design t-shirt utuk projek kolej sem depan...Gigih cari kat google image berkenaan sketch t-shirt yang smart..Malangnya,Tak jugak jumpa yang berkenan di hati .. Last-last,AA jumpa picture sekeping nie.. Eh nampak cantik pulak.. So apa lagi,save kat laptop dan design ikut kepala hotak AA guna photoshop ..hahaha..


GAMBAR ASAL


Sekarang ,ramai kata pereka fesyen paling top Rizman Ruzaini ek?? yeke?? Urmm... Entahlaa..

So,Nak dijadikan citerr bila dah dapat picture ni AA try and error lah buat touch up sikitt warna n style goun nii mana yg patut. Nak buat doodle sendiri tak reti...Berangan tak berangan kan??hahahak
Tak sangka macam-macam rupa AA buat,.Hadoiii... Agak-agak,nak jadi sponsor AJL tahun ini ada change tak??hehe...

1)

Baju ni khas untuk Juliana Evans..Kulit dia putih,merah mak ngah ni menyerlah baii...


2)



 Yang ini pulak ...urrm,,,,untuk Wan Maimunah ok tak?? *ok tak lawak



3)
Ok,hijau pucuk pegaga ni..untuk Rozita Che Wan kut...Cantek!!*perasan




4)

Yang ni seksi lah pulak... Nak bagi kat sape eh.. Enot sesuai kut...Yelaa,dalam tv bukan main dia nak
meletop baii... Cer suruh dia sarung goun ni... Hamik kaw???


5)


Agak-agak untuk Lisa Surihani ok tak?? hehehe.. Sure pengsan semua laki kalau tengok kut.. ^^


6)



Cantek tak? perr.... perasan dow..
Nak bagi siapa eh baju ni... Untuk Siti ok kut..
Wajiblah kan... Akakku...hehehek

7)



Goun purple nie plak? maybe nak bagi Nasha Aziz laaa..Yeah, SUPERMAK!! hahak..
8)



Yang ini nak bagi sape plak ?.... Sure laa Fazura kan... hehehe...

 Agak-agak,ada change tak nak jadi sponsor AJL thn depan??hehe.....

Ok,kalau cantik lah kan*even tak cantik... KORANG SUKA YANG MANA? Pilih jangan tak pilihh... kekekkeke





NOTA KAKI: Tahun ni tak tahu nak beli baju raya warna apa.. Adehhh

49 comments:

yatie Awang said...

kakak suka warna dia je, no1 dan no5 hehehe...akak punya mana?

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

superb dude!!!!
perh..bakat terpendam da mula menyerlah..haha...
dat kinda purple was awesome!

iMah said...

saye pilih no 2..
post kat umah eyh nanti..
(^^,)

aulia suri said...

suka yg lisa punya, color die nampak matured..ha~~

sergeant keroro said...

suka yang lisa, sebab bayangkan dia pakai.


eeee, comelnya~~ <3

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

eh awak, ade CHANGE utk jdi sponsor? ke ade CHANCE nk jadi sponsor..HAHA..

jdi pengecheck ayat pulak..hohoho..

suka yg rozita che wan..:D

eyna lollipop said...

semua pon cantik...
hehehe..
ijau kot paling vouge..

cik sakdi said...

nape belakang dia xterdedah?wan maimunah xnak tau nnt. hehe

Shamsuddin Amin said...

lawa ape,...? haha
suke yg kaler coklat... =P

Umie Artoqiemie said...

umie lebih suka lagi yang kau touch up tu..hahahaha.

sobri yaacob said...

ha..ha. cntik bro..
yg pling hot no 2 utk..
wan maimunah..he..he..

Asyila Zainuddin said...

suke yg no 6.. hehe.. yg utk siti tu..

syrupmasin said...

haa?? alaaaa ingt ade makan2 td..

Cik Areen said...

yg num 2 tuh ohsemmm!

ZWAN SABRI said...

bila dapat taw salah satu baju tu untuk wan maimunah, terus aku pengsan.. HAHA

najihah sahami said...

suka warne pepellll!!!

Lea IsNaw! said...

yg no. 4 tu comel!

fatin syahirah :) said...

aisehhh. semangat :D

ingatkan betul2 dgr lagu zaiton sameon tadi, baru nak tabik spring sikit ! haha

errr, rambang mata. pilih semua boleh ? haha. tamak :P

nana jasmine said...

no 4 n no 7.. dengar lagu beast?? erm, i'm a big fan of that boy band... =)

Anif Abdullah| AA said...

@yatie awang: Nanti saya post..hahak

@Nightinagle_Fara: hehe *blushing

@iMah: Nak ke?ok... *pengsan

@aulia suri: sama la.. AA love dis one..

@sergeant keroro: ececehh..haha..

@Fee: haah ..sori2 tak pasann :)

@eyna: ijau?wahhh... thanks..

@cik sakdi: haah!aahaha *gigit jari

Anif Abdullah| AA said...

@Shamsuddin Amin: taste coklat eh..sama beb.. :)

@Unie: yeke?? thanks... ^^

@sobri yaacob: serius?.. well,hahak *pengsan

@Asyila:hehe.. thanks

@syrupmasin: eh mana plak.amik nombor gigilran dulu ya..hahak

@Cik Areen:thankss eh ^^

@Zwan Sabri: wahahaha.. motipp teruja ke weh..:p

@Najihah: hehe.. ^^

@Lea IsNaw! :wahh..ade batu permata tu ^^

@Fatin Syahirah: hehe..amboii.. muat ke?tetttttt... :p

@nana jasmine: yupp!! kipas susah mati k-pop ^^

laskar pelangi said...

kreatif jugak dia nie..

Abby Salvatore said...

change ke chance en.jiran?agak keliru di sini...hehe

abby punya mana?:P

kotak bulat said...

cantik... suka yang warna hitam.

Selipar Putus said...

waaaa.. lawa..

Nur Hanis said...

semua cantik la.. :)

Daktechic said...

bju untuk wan maimunah tu santekkkkk weyhh,.hihi,.creative lah!^-^

alif haris said...

hahahah .. ko tak habis2 ngn fzura ko tu :D

bagus nip ade bakat jd pereka fesyen :) ehhehe

Nurnajwa said...

Kte klau pkai, semua ok XD

*ske ati la nk pasan :P*

Hehe

Anif Abdullah| AA said...

@Laskar pelangi:haha.. cuba-cuba jew ^^

@Abby Salvatore: chance ..silap2..hehe

@KB: thanks..Nak?amiklaa...hehe

@Selipar Putus: waaa... tenkiu ^^

@Nur Hanis: alamak..blushing sudaa..hehe

@Daktechic: thanks... cuba-cuba je wak..

@alif haris: hahak... yeke lif? Den main hentam yo tuu ^^

@Nurnajwa: wekk.. Budak besar2 jelaa.. budak kecik xle..haha

Wanie said...

eh2 budak ni nk jadi designer plak dh..hehe..cun2, suke yg ungu tu..simple je corak...nak buatkan ke AA?lalala

Aisyah Aina said...

pehh..wan maimunah terbaik....kalau lelaki nampak dia pakai gaun ni..mau terbeliak biji mata :D

EjAt_mU89 said...

jln cni

alif haris said...

hahaha .. sebenarnya aku pn tak berapa [ndai menilai cantik ke tak ..
aku pn main hentam je :D hiks

nazira said...

wahh.. cantik2.. kreatif la..

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

syrupmasin said...

gigilran? apakah..apakah?? :P

alif ismail said...

lah...ngatkan ni doodle yang aniff buat...huhu...

sha my heart said...

ada bakat Anip ni. bagus2.. teruskan =)

lama dah tak lawat Kak Sha, sibuk ek?

So far, mcmna segment tu?

izfanora said...

nak no 2! nak jugak !

Nurnajwa said...

Ehehe, boleh je :P


ps: Take care ;)

Liyana Zahim said...

Akk ske nombo 2 ngan 4! Alaaaa nape anif tak wat kaler biru?

ir yien 9897 said...

wah kreatif dan berbakat..
nak jadi rakan kongsi lah... :)
huhuhu

Kancil 8349 said...

http://kancil8349.blogspot.com/2011/08/punca-traffik-kancil-8349-minggu-kedua.javascript:void(0)html

Lilynn Sazlin said...

aku plih merah mak ngah. untuk jue evans. perhh meletop nokkkk

weh. aku dah beli dah baju raya.
terbaek!
kat jln Tar je weh. nak pakai jackel tak mampuu..huhu

nok..ni i punye latest entry.
huhu
http://belogcintasaya.blogspot.com/2011/08/when-words-failed-music-speaks.html

ain farhannah said...

hahhhahh...the black one....leh order ak..leh wat prom...hehhhehh

♛ Azie Azra ♛ said...

AZIE NAK KALER PURPLE TU! WOH. BEREBUT NGAN NASHA AZIE EH. NASHA AZIZ LAH. HEHE

sobri yaacob said...

ha..ha serius la..
bkn stakat pensan..
mau koma kot :)

siti kektus said...

tak payah pilih boleh kan? hehehe :p




pasni, bolehlah tambah side income. hehe :p

NormaLiza Mah said...

suka sgt design awak ni....