Sunday, August 7, 2011

Segmen Wanie : Doodle Raya Free






Assalamualakum.. 
Hari ini AA rasa nak juin lah segmen kawan-kawan lorr
Kalau korang nak taw,kawan AA ni memang pakar buat doodle dan semua comel-comel belaka.. 
Orang itu tak lain tak bukan ialah cik wanie...Hari tuh chatting tak sempat nak bertanya pasal benda alah ni..hehe..
Sorry wanie eh.. Lambat juin plak..
Tak sabar ceq nak dapat doodle dari hang..hehe..
anyway thanks ;
 
Syarat mudah:

1) Buat entry bertajuk "Segmen Wanie: Doodle Raya Free"

2) Letak banner kat atas dalam entry dan link kan ke entry ni

3) Dalam entry kena ade:

a) Warne doodle (maksimum 3 warne) b) Name korang
c) Aksesori kat tangan doodle-biar bersesuaian dengan tema raya ye
(kalau taknak aksesori pun boleh)
4) Tinggalkan link entry yang dah siap dekat bahagian komen 



Tarikh Tutup SEGMEN: 11.59 malam (7 Ogos 2011)

BUTIRAN YANG DIINGINI:

a)warna unggu, putih dan biru
b) Anif Abdullah
c) Kalau boleh nak jam kat tangan kiri ya.hehe...

Nak juin? Jom laa.. korang boleh KLIK SINI

20 comments:

cik ija said...

menarik!!!nway please tolong like..
http://contest.masahmadsafwan.com/cik-ija/
tq awak:)

Wanie said...

hehe..thanks AA join..lambat pun xpe :) wanie tak pakar mane pun la..hang ni wat ceq malu ja! haha

satg wanie kuarkan list peserta yg join..kalau tido lambat dtg check ye..

syrupmasin said...

woot..woot..good luck :)

Anif Abdullah| AA said...

@syrupmasin yeah!! tenkiu2... ^^

Anif Abdullah| AA said...

@Wanie hahak... orait ^^

Lady in Pink said...

singgah juga. DANG! :D

mellina aziz said...

alaa..dah lmbat sgt nak join ni..huu :-(

cik sakdi said...

anep, baru nak join, tengok jam dah 12.02. haha

same la baju ghaye purple ngan jam belah kiri. *tetibe.. hahahah

Anif Abdullah| AA said...

@cik sakdi tulaa.. sorry ek terlambat publish..

Anif Abdullah| AA said...

@mellina aziz alolo.. sorry :P

cucu umie said...

ecehhhh..xhat dgn sis wanie tu..btw, memang cantik pon doodle sis wanie..yg kt blog ayie pon sis wanie btkan..hehe

chae ra said...

nak join jugak tapi da lmbt plak..singgah2 blog wanie tp x prasan plak segmen ni..doodle wanie buat cute2 la...
ape jadi ar kalau wanie wat doodle lelaki untuk AA..

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

gudluck gudluck

:)

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

hehe..fee da de 3 doodle dah wahai pakcik AA..silalah tgk kat tepi-tepian blog fee..mesti anda menahan level kejelesan anda..eh, TER riak pulak..maaf2.. HAHA

btw, gdluck for U lah~ :D

Puan Kutu said...

join jugak ekk?tk sabo nak tggu doodle raya dr wanie.hakhak..

Nizam Ijam said...

ramai da follower tu..tahniah2!

sha my heart said...

anip, best ke ada doodle?

izfanora said...

penuh lah doodle wanie kat sana-sini lps nie.. :)

iMBobo said...

haha byk tu die nk kne buat..

siti kektus said...

semua dah ada dodol sekarang. :p