Friday, August 19, 2011

Maxis Buat Diriku Sesat



 Wan Maimunah pun nangis sebab AA tak online.. *pengsan



Salam Ramadhan kali ke..ermm.. 19!!!
Ya Allah..Punya la rindu kat korang (tangan didada mata tak turun2) Ya Ampunnnn..Ramai yang kata AA sesat masa travelling..  melarikan diri laa..sombong dah jadi otai la... Mboiiiiiiiiii Korang!!(buat gaya cik temah terlepas payung)....Kalau rindu pun janganla sampai post kat Facebook weh..  segan pok cik! hahaha.. Jap,sebelum itu nak mintak maaf laa dekat kawan-kawan semua..  Rasa serba salah pulak tak sempat nak balas kunjungan dan muahh2 kat blog korang.. Bukan apa,ni semua salah MAXIS!!! grrrrrrrrrr...lagi sekali..grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... 

Sejak 2,3 hari ini line maxis(AA guna berukband k) ada masalah pulak aihh.. Apa pun tak boleh!! 

Sebenarnya,badan dan kaki masih lenguh-lenguh lagi ni. Apakah? Apakah?.. Shopping raya la beb.. Hari ini sehari suntuk pusing Kuala Lumpur dan Seremban naik kereta kuda ala-ala Cinderela tuhhh..erkk (sila muntah!) 

Gilerr ah.. Jalan TAR memang bestt kali ni shopping.. Orang tak putus-putus datang dow..Harga pakaian pon murahh.. Ampangan pon not bad!!

Okeylaaa..Next entri AA citer ek.. mata dah tak larat nii..nak rest duluuuuuuuuuuuu!! Kalau AA tak online lagi,hmm.. angkara  MAXIS la tuh..Jangan nakal-nakal k, Babai!! ^^  (mesin urut ke mari kau)

31 comments:

Ummi said...

haha tgn ke dada mata tak turun2...
shopping sakan la tu sampai lenguh kaki..

yatie Awang said...

alahhh..nak tunjuklah tu dia ada mesin urut...hahaha

shoping time time ni, orang macam ikan sadinlahkan?

Wadi AR said...

kosan kau soping beb

sha my heart said...

bertukarlah kpd beruk UUM. haha~

Wah, bestnya shopping..

Anip, ada berita gossip. Nanti kita mesej2 kat fb.

Jiejah Gorjes said...

ooo ada scandal ngn wan maimunah ekkk jeng jong jenggggggggggg

nabila azmi said...

hehe...mcm2...=)...seronoknyee shopping..blnje sehelai due pat=p

Ezay Hadry said...

punya la aku igt ko jauh travel, rupa2 nye g jalan tar je..*ok,lupekan

bukan ke maxis laju ke? kt kmpung n tmpt u ak ok je, siap abis limit boleh blogwalking :P

MaiEsaRra aRe Lee said...

eeaaww .. sumpah benci pkai mxs (tgn kat bahu mate pndg bawah jgn nek2).. katakan tidak pd maxis k ..hakz

blog-tips-kurus said...

makanya, gunalah celcom.. :-)

ir yien 9897 said...

report maxiz centre..cancel kan terus nama kamu..hahha

sizuka said...

hahaha.. maxis berokband mmg lem sket, try pakai dg berokband.. die laju sket dr maxis.

btw dulu mmg pakai maxis berokband.tp sbb die sgt2 x bantu.so tuka dg, mmg bantu ;)

shalina said...

wowwwwwwww ! seronoknya shoppinggggggggg :(

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

haha..kemain lagi berjln TAR.. eh, header tlh bertukar!

nini syuffina jalil said...

HAHA sumpah lawak reaction !

:) buat lah lagi ;p

kapten kakak said...

eeiiiwwwwww

hahaha ;)

syrupmasin said...

kim salam dekat beruk tuh ye..haha..eh aku ade gmbr wan maimunah utk kau :D

Fathiah Hamim said...

shopping ohh shoppinggg. ku merindui muuu huhu

sleeping_maniac90 said...

ko gna mxis beruk ke??
ak pn gna gak..
xd mslh pom haha

Nizam Ijam said...

mantap r sekarang..ajar aku mcm mana nak buat bacground belakang tu..hu2

Anif Abdullah| AA said...

@Ummi: tula pasal.. hehe..

@kak yatie: ikan sardin..ikan kembung sume ade kak.. hehe

@Wadi AR: haah.. tu den nak kobar tuh..hehe

@sha my heart: apakah itu..hahak

@jiejah gorjes: hahak.. shhh!! diam2 sudaa..

@nabila azmi: nak baju jenis apa.. gtaw la..hehe

@Ezay Hadry: cisss.. limit dah abis tu betul gak,tapi rsanya dia repair bangunan pencawang tu la..hehe

Anif Abdullah| AA said...

@MaiEsaRra aRe Lee: nak pakai public phone jela cmtuu..hehe

@blog tips kurus: ayatmu- ringkas tapi bergaya ^^

@ir yien 9897: ade bil lagi :(

@sizuka: ouh yeke.. thanks ^^

@shalina: wowwwwwwwwwwwww.. hahak

@Fee Hafeezah: haha.. tula pasal.. :p

@nini: hahak.. gelak jgn xgelak ^^

@kapten kakak: iewwwwww jugak..hee

@syrupmasin: ok!! huhu..

@fathiah: hehe... me too.. ececehh..

@ijam: background mana? header tu kew..*blur

alif haris said...

oouh kau minat wan maimunah rupanya..
bak kata syrupmasin tu haha :D

Zul Fattah said...

haha..relex bro.. rest dulu.. jom join segmen aku..

http://zulfattah.blogspot.com/2011/08/segmen-cerita-aku-dengan-bulan.html

Wanie said...

huhu..patut ler pun..kasi lepang itu maxis ye AA..shopping kat jalan TAR..wah3, beli ape kat wanie..hahaha

muhamad hanif said...

wahhaahaha,

kau shopping mesti tak engat kan aku kan..


isk..isk..!!

Anif Abdullah| AA said...

@alif haris: sje je tuh..hehe

@zul fattah: orait ^^

@wanie: beli doodle angry bird ..ahaha..

@anip: hahak.. tula.. xmne leh lupa :p

Liyana Zahim said...

Beralih lah pada digi.. Kuning itu bes.. Eh, sy tidak memaksudkan sebarang unsur politik di sini kerana sy adalah NGO..

Lilynn Sazlin said...

ceh. baru jalan skit dah lenguh satu badan. muka mcm muda. tapi encik sudah tua ka?? heheehe. jgn marah... nnt raya jgn lupa bagi den duet rayo yer pakcik .. ;)

izfanora said...

hahaha.. ingt kan lenguh2 sebab travel jauh2.. :P

ABU said...

jln TAR mmg gila..sesak nak mampus..hahahaha

azeelia azman said...

haha sakan bebenor shopping yep :P