Saturday, August 20, 2011

Majlis Berbuka Puasa di Hotel SK Negeri Sembilan

Salam Ramadhan untuk hari ke 20..

Minggu lepas, AA dan classmate ada buat majlis berbuka puasa di Hotel Seri Klawang Klewon , Negeri Sembilan.
Majlis berbuka puasa ini bolehlah dikatakan reunion f6 kami jugakla..Lebih kurang 25 orang yang hadir (gigih ni datang) termasuklah abang senior f6 dan adik beradik mereka mereka...Dijemput ke? tuttt... Hahaha..

Sempena majlis yang 'last minit' ni,memang tak plan nak pakai baju bertema-tema.. Janji matlamat asal nak berjumpa-jumpa dan makan sama dik... Dari slim melim dah jadi boroi... Dari single dah bole terus korek idung nak naik pelamin katanyer... Bguslaa..

Sebenarnya, time puasa dan raya laa kita dapat jumpa balik kawan-kawan lama ye tak?.. Al maklumlah masing- masing dah ada komitmen kan walaupun duduk sebelah umah..hahaha.. 

Alhamdulillah, tahun ini kami dipertemukan juga dalam bulan yang penuh keberkatan ini..Nak beritahu laa...Walaupun dah bertahun-tahun kami semua tidak bersua muka,tapi dalam majlis tuu tak rasa sedikit kekok dan masalah pun.. Rasa macam baru habis kelas pengajian perniagaan je.. Hahaha.. Perniagaan? well,di dalam kelas itulah kami semua menjadi rapat gilerrr ... so many kenangan pahit,manis,tawar,payau..erkk...semua ade laa.. Hahaha.. 

Dikesempatan ini, AA nak ucap terima kasihlah kapada korang(all members termasuk yg xpat dtg) kerana telah menceriakan hidupku.. sob3...
Walaupun kita semua adalah kelompok kecil dalam kalangan sekolah tu,tapi semangat kengkawan dan dorongan guru-guru berjaya membangkitkan semangat kami semua to stay there.. ^^
Tak boleh nak bayangkan  kenangan kita semua walau hanya 2 tahun bersama-sama..
Rasa nak kembali ke zaman sekolah je beb..... sob3...
 Melantak selagi boleh.. Bayar mahal woo.. Sayang beb kalau tak abis kann,ahaha.. Buffet kan, biasa la tuhhh.. :)


Selepas berbuka.. Beginilah gayanye.. Semua perut ke depan ,tak tahu nak bual apa dah..haha.

Jejaka macho di tasik madu..hahaha..
Dari kiri: Amin, Ali dan Fathur..

Dari kiri: Yaya@ Diyana, Diva @Fatin dan ..........


 Kalau bab gossip mereka sentiasa juara.. haha.. Diva@ Fatin nie Ketua Pengawas kami.. well, memang tak reti lor duk diam... Sekarang dah jadi Mrs J Putrajaya yew Fatin.. hahahahak *matiler aku


Apsal AA tiada di sini.. Ouh lupa,time ni tengah makan ais kim dekat luar.. Lalalala

Sekali tengok diorang ni bajet ada rupa macam retis lerr plak aihhh.. kan? kan? ^^
dari kiri : Fatin Liyana, Cik Epal dan Hanis Zalika.. 



Sedap-sedap ^^

***SEKIAN***



NOTA KAKI: Tinggal 3,4 keping lagi nak bagi kad raya ni.. Tak tahu nak bagi siapa.. Sape nak?  ^^

36 comments:

kotak bulat said...

mgeratkan silaturahim semula kan.. :)

Wadi AR said...

wehh, aku knl budak pmpuan yg pkai spek gambar no 2. serius! beliau nursing kan?

Lea IsNaw! said...

sy nak!!!

btw, bestnya ade reunion
raya nanti la kot baru leh jumpa diorg

Anif Abdullah| AA said...

@KB: betul tu.. hehe

@Wadi AR: yup.. Dia amik nursing.Kenal eh? ^^

@Lea IsNaw!: hehehe.. ^^

alif haris said...

anip !
kad raya ade lagi tak ??
nak nak nak ! hehehe

alif haris said...

perghh !! die jumpa blogger femes lah !!!! jeles doe aku haha

Anif Abdullah| AA said...

@alif: memang aku nk bagi kau.hahak.. meh kasi alamat kau

Jiejah Gorjes said...

gambo 1st wanita berbaju ijo tu sape ek ngeeee

Anif Abdullah| AA said...

@JG: nama dia liza..kenal jugak ke?hehe

anamizu said...

wahhhh! meriahnye!!

nini syuffina jalil said...

anif ! nini nak kad raya hee

boleh ? ;p

Asyila Zainuddin said...

haish.. rindu pulak kat kengkawan.. wuwuwu..

lilypelangi said...

seronoknye dapat berkumpul dengan kawan2 kan!


pssst , nak kad raya gak ley tak?? lalala~

nurathirahkaman said...

reunion memang heaven..:)

izfanora said...

best2.. dulu f6 kejap je..

zaman sek plg best kan..

yatie Awang said...

bestkan kalau jumpa kawan2 lama..

gambar no4, awat macam tu, malu ke hihihi

MaiEsaRra aRe Lee said...

ad0i .. sedapnye .. lap0 balik lak asenye .. huhuuh..

Wanie said...

haha..guling2 tengok AA tulis caption Fatin Liyana, Cik Epal dan Hanis Zalika..
yo la tu..ni la buffet hari tu ye..

Syuxer said...

aku memang suka gila bab2 reunion neh..boleh kelakar kalau jumpa muka yang berubah betul..yang perut tak usah citerla hahha...mesti ke depan punya hehe

alif haris said...

TQ anip ^^
wokay aku dah email kat kau.. jumpa tak ??hehe

Umie Artoqiemie said...

Perut kau makin kedepan weh..
hahaha


*pokok jagung xde kerengga sbb takut kat umie..aku muka seram..

Bro ahmad said...

wah bestnya dapat jumpa..tentu banyak citer menarik kan?

c-ma said...

waaa...besnyer dpt kumpul rmai2...he3

muhamad hanif said...

wooo,

banyk nya cik awek, kemsalam !



HAHAHAHAHAAH.

sha my heart said...

wah, best2..
kak sha pula, segan nak pergi.. diorang dah ada apa yg kak sha tak ada.

kad raya utk kak sha, pastikan ada ye.. haha~

tapi kalau xde pun tak kisah =)

alif haris said...

ok done .. aku email kat gmail kau :)

ABU said...

seronok la berkumpul semula.. mesti bnyk cerita terkini yg dikongsi kan..
btw, nice pic..

Azham Vosovic said...

I love your header! sgt stylo hehehe

Jiejah Gorjes said...

oo liza namanya ek..dok kenai ler..cuma terkesima sat igt kn my pelanduk skali pandang ada iras2 akk kohkohkohkoh

azeelia azman said...

baru jepp buat gathering bln 7 arituh..hahaha.

ila said...

aah la.
ade lebih kurg cm cikepal.hanis zalikha n fatin liyana

syrupmasin said...

perghh bagus la mengerat kan hubungan..dr aku terus hilang..semue sebok dgn anak bini dah..aku je membujuang senang..haha..ehh alaa sikit nye kad raye tinggal mesti dah habis kan doe..baru nk mintak :D

nurAMALLINA said...

ececececehhh comel ah kau. haha

Kancil 8349 said...

Salam,

jom ke blog kancil

http://kancil8349.blogspot.com/2011/08/punca-traffik-kancil-8349-minggu-ketiga.html

Anyyss Shuhaimi said...

wah..senior2!! kih3

Syahir Ramli said...

org KK ke AA neyh...senegeri tp lain daerah la kita...hotel sri klawang tu pnah gak jejak ctu...tgk tilawah al-quran kt ct mse duk mrsm dlu...