Friday, August 12, 2011

Eh Ada Orang Beri Doodle!

Salam Ramadhan semua.!! 
Hari yang ke berapa dah kita puasa eh?ouh ya... ke 12.. Bukan lupa tapi kusyuk sangat puasa kann.. Sori guys,jikalau AA tak sempat nak membalas kunjungan korang semua.. Al maklumlah,sebuk dengan travelling katanyerr..hahak..

Okey fine! Berbalik pada topik asal...Entry khas ini, AA nak berterima kaseh kepada si jejaka tampan iaitu Alif Ismail  lorr sebab sudi buatkan doodle untuk AA yang kiut miut ni.. sob3*sambil tarik beg galas macam tersinggkir dari AF

Korang nak tengok? 










 (drum rolls)






















Orait...Ini dia....


Amacam?tertarikk... hehe..
Cer tengok tang mata ...tang mata tuu... sexy u!!!! Kau ade ??? hahahak..

Meoww...meowwww *suara garau
eh...ada kucing ?bila masa plak aku jadi bapak ko ni kucing oii.. Tak nak lari pulak dia..Yela-yela,meh sini..

AA pon tak sure nak letak kat bahagian mana dodoldoodle ni... Ada cadangan?? hehe ^^




NOTA KAKI: Sementara tunggu dodol versi raya dari Wanie.. tak sangka dapat lagi 1 dari rakan blogger lain :D

35 comments:

cucu umie said...

boleh tshan doodle tersebut..nice2..

fatin syahirah :) said...

aww. mata bersinar sinar :) hehe. cayalah.

seronoknyaaa dapat doodle. ah, dengki -.-'

Anisa Hang Tuah said...

wahh


coomeeell

:)

e k i n said...

sesungguhnya doodle sesuatu yg bende dicubit2 pipinya. hahah. doodle ni cm nerd? ke mmg kamu nerd? ahaks.

Jiejah Gorjes said...

nak gakkkkkk

syarifahsidrus said...

mata dia..bersinar2..hhaa

Azham Vosovic said...

hahaha...comel je doodle tu...

Liyana Aziz said...

fuyyyoooo! bersinar mata! bestnya dah ada doodle...

comel je

rerehalim said...

Mata berkaca-kaca.eheh:D

Nurnajwa said...

Alahai, comel je ;)

syrupmasin said...

untunglah..untunglah..imuda :D

Anif Abdullah| AA said...

@cucu umie: nice kann..hehe..

@fatin syahirah:shining kann..hehe

@anisa: wahh..tulaa.. :D

@ekin:nerd?oh tidakk... cubitla pipi kucing tu skali..hehe

@jiejah gorjes: xleh..hahak

Anif Abdullah| AA said...

@syarifahsidrus: hehe...^^

@Azham Vosovic: kann.. huhu

@Liyana Aziz: haha.. tak taw na letak mana..

@rerehalim: tergoda eh?hehe..

@Nurnajwa: sangat ^^

@syrupmasin: hahak... tembam cam kau ah wei :D

alif haris said...

perghhh alif ismail skrg dah jadi tauke doodle ..
hehehe .. cute2 lak tu doodle beliau

Anyyss Shuhaimi said...

doodle ni lg comel dr ko AA. :p

Adylia Qarissa said...

tak sabar nak tunggu dodol dari alif

Syahirah Suhaili said...

alala..comel nye doodle nie..mata bersinar2 :D

sizuka said...

hakhak..cute giler doodle tue.mate bersinar2.. ;)

Abby Salvatore said...

Salam..


Datang dr segmen cari musuh sergeant keroro...
saya adalah musuh awak...:)

http://missgaban.blogspot.com/2011/08/saya-bermusuh-dengan.html

izfanora said...

bertuah bdn dpt free.. sy pun ada juga.. :) xlah jealous sgt..

Zura said...

comel doodle tue..hehe..

sha my heart said...

comel.. ada iras anip. haha~

cik sakdi said...

bile anif nak bagi kitew dudel ngan ade kucing jugak. haha.cute le kucing tu. aum2 HAHA

Liyana Zahim said...

Omelnye.. Mate bsinar2 bak bimtang2.. Hahahahahah~

Addin said...

comelll nya ! ni yang buat addin jealous ni .

muahahaha :D

kotak bulat said...

mata tu aset kan.. hehehhe :P

nurAMALLINA said...

COMEL nyaaaa kucing tu!

Wanie said...

hehehe..dah ade doodle! cancel la doodle wanie tu..haha

mata sparkling tu :)

sergeant keroro said...

stylo, hehe. comel jek. musim doodle sekarang XD

p/s : bro, rujuk senarai jiran eh. dah seminggu keluar.

leh cari kat senarai mereka bermusuh 1-5, kat archive atau sitemap.

leh rujuk tutorial berjiran gak.

tak lama pon nak letak feed tu, tak sampai 10 minit kot, keh3

lagi cepat dari update entri, kan?

jiran dah letak feed, so kena jadi jiran yang baik, hee~~ <3

selamat pagi :)

teha said...

ololo.. comel jee doodle tu !

ABU said...

lawa mata...aku tak de hahahha

syrupmasin said...

haha..mane tembam..mane mane?? :D

shalina said...

comeyyyyyyyy ! mate bersinar2 you alls...;)

siti kektus said...

haha. mata dia macam katun dlm dora explora tu lah. ;)

yatie Awang said...

letak je kat mana2...
hensem juga orang tu hihi