Wednesday, August 31, 2011

Wordless Wednesday #6: Hantu Raya Balik Rumah

woot! woot! 
tajuk nak interframe lebih siuttt!!!
Apsal semua blogger story pasal raya ni?
AA nak jugak beb...Yeahh!!! sebelum itu,
nak wish..

Salam Kemederkaan!!

Raya,raya jugak... hari kemerdekaan negara kita jangan dilupakan k..ececehh

MERDEKA 3x!!

Sementara menunggu tetamu dari Korea jiran tetangga,so AA pon ambil peluang untuk
upload picture sat.. sikit pon jadi lerr..yeh yeh..


Semalam 1 syawal,AA spend time dengan kawan-kawan menganjing di Facebook..
perrrrgh, hanya dua rumah jew,kami spend time beraya dari jam 4.30 petang sampailah pukul 6.30 petang.. kau mampu!!???
waduhhh, ni la padahnya bila dapat kawan-kawan kaki bual..memang berbual lah jawabnye..
Duduk beraya ni memang jadi hantu hantu raya lah kekdahnyerr..

nampak lemang,ngap! nampak kuih pelik sikit ngap! nampak nasi impit yang tak berapa impit ngap!
perrrgh,naik buncit perut AA nih wa cakap luuu..*ukur perut ngan tali tip

itulah raya... Sape yang bercita-cita tinggi nak maintain slim tu,gua celup tangan korang kat minyak panas nnt !
takde maknenyerr nak slim...:p
lain lah AA, semulajadi slim river wa cakap... kekekeke


 KIRI: Ain ,AA, Idial dan Nazatul
TUKANG SNAP PIC: Linda

 control ayu n encem je masing2...hahaha..



muka mintak penampaq!!
nak nombor phone? :p

Kitorang banyak habiskan masa di rumah,Linda dan Idial(adik beradik) nih..
Masing-masing suka menganjing mulut Kelly fairy (betul ke tak eja ni)
hahaha..sengalation betul...
Btw,siyes best giler dapat friend macam korang..
 hahaha  :)


siapakah budak ni?
comel tak?
rasa nak culik tak?
haa,yang ini namanye ..lupa plak nama betul dia..tapi nama manja dia,Lolat!! hehehe
anak buah kepada Linda dan Idial nih..

nangis sebab berebut permainan dengan abang dia kut... hehe..


"alololo..meh sini kat pakcik anif... "








NOTA KAKI: Jangan Jadi Hantu Raya di Hari Raya...

37 comments:

syrupmasin said...

hai pakcik anif :D

shalina said...

linda memang camtu .
bestlahh, ruah sebelah2 je kan..huu :P
selamat hari raya :)

Saiazuan said...

trlebih wordless ni.. huhu.. merdeka! merdeka!! merdeka!!!

Peah Ros said...

budak yang perasan hot tu tengah mesej awek ke pegang2 phone tu? HAHAHAHA

Azham Vosovic said...

fuh, raya sakan beb! Saya pergi 4 buah rumah dlm masa 3 jam.... hahaha... makan sodap aje! hehehe

Cik Bell said...

haha..betul tu..kalau beraya rumah kawan..mmg dari pagi sampai dekat lewat malam baru balik..hoho~

Wanie said...

lesung pipit tu aset tu..hihi

::budak:: said...

memang cite hantu habes ni..haha

cik sakdi said...

tah2 pakcik anif yang rebot mainan budak tu. kehkeh

kotak bulat said...

er.. knapa nmpk comel plak tu.. haahaaa...

Anif Abdullah| AA said...

syrupmasin: hai kamu! eh sape kamu..haha

shalina: tula pasal..memang riuh la nmpaknye.. :P

saiazuan: yeah! mood merdeka sekali beb :)

peah ross: sapelah gadis malang tuu..hehe

azham vosovic: 4 buah? laratnye beraya banyak rumah cmtuh..hehe

Anif Abdullah| AA said...

cik bell: tula pasal kan... sesekali jumpa mmg cmtuh ah semak umah orang..hehe

wanie: janganlah tergoda.kekeke

budak: hahahaha.. :p

cik sakdi: pak cik anif dah bawak lari.. hehe :p

kb: anif @ lolat? kekeke..

syrupmasin said...

haha..errr..nih blog sape ya?? ade pondok bagai??

muhamad hanif said...

"pakcik anif" ?



tak style-tak style !



wahahahahahha

Siti Suriani said...

ni bukan wordless dah ni. haha

tapi seronok kan raye.. hehe

selamt hari merdeka.! :)

chemay said...

selamat hari raya aniffff.
:)

amna said...

merdeka 7x sebut. haha
SLIMRIVER!

cucu umie said...

bukan pakcik AA ker??? huhu

Nurnajwa said...

Ececeh, slim ke? :D

Ahaha, Pakcik Anif ye? ;)

Anyyss Shuhaimi said...

hantu raya tu ko ye anip?haha!

Anif Abdullah| AA said...

syrupmasin: hahak..tampaq satgi..

anip: stylo la tuh.. hehe

siti suriani: memang seronok.. selamat beraya!

chemay: uik..selamat hari raya gak :)

slimriver: hahaha.. ^^

ayie: yela pakcik ayie.. :p

nurnajwa: slim aka buncit??kekeke

anyyss shuhaimi: aku lerr sape lagik..hahhaak..

Nizam Ijam said...

salam kemerdekaan :D

Bro ahmad said...

merdeka raya anif...teruja makan ketupat.selamat hari raya maaf zahir batin


..

Lea IsNaw! said...

wah3 wordless la sgt ye

hehehe

apsal anip x pakai baju melayu g beraya

MARIAM JANIS said...

hari raya ceta raya k, smt hari raya.

sleeping_maniac90 said...

slmt hri rya..
slmt mnymbut hri kmrdekaan.. hehehe

alif haris said...

haha .. ada ke orang pasang cita2 nk slim hari raya ni ..
memang aku celup kepala dlm lubang jamban r hahahaha

wan azie said...

wahh...wah...wah...



sakan beraya nmpak....



lallallal......

Nur Salsabilla said...

Selamat Hari Raya Mr AA !

Bak mai duit raya sesampul dua ;)

farah hanim said...

singgh sini mr AA
slmt hri raya :D

syrupmasin said...

perghhh..nk tampaq..ehh pondok lah..bapak comel doe..sape lukis nih..nk mintak signs la..bole ta..bole ta??

macam ku kata said...

memang meriah kannnn....best giler dpt kumpul camni;-)

amna said...

haha. meriah gtu. merdeka7x!

HAZWAN17 said...

selamat hari raya dan merdeka
untungla taun ni ade 2 raya

siti kektus said...

kelmarin, beraya dari pukul 10 pagi, sampai pukul 7 malam baru sampai rumah. memang sakan habis. hehe ;)

sha my heart said...

raya sakan =)

kirly tu sape? bloggers ek?

Muhamad Zulkarnain said...

apa bikin tuan rumah,x nak join contest raya ni http://zulzol.blogspot.com/2011/08/hari-raya-photo-contest-2011.html bila lagi nak rasa pakai perfume,kan????