Thursday, August 4, 2011

Jom Cari Musuh

Assalamualaikum  Alien  Readers!!



Hari ini AA tetiba merajinkan diri nak juin segmen keroro ni..  /dignose Dengar tajuk dah meremang bulu tengkuk korang kan.. Eh AA memang suka cari musuh ni..wahh!! /wahaha

Bukan musuh apepun bai.. sebenarnya tujuan segmen ini adalah untuk kita cari jiran dalam dunia blog ni, yang lama boleh tolong yang baru, yang baru boleh tanya yang lama apa-apa tips, atau tutorial dan sebagainya...itulah yang incik keroro khabarkan.. ececeh.. sapelah yang JADI MANGSA jiran AA nanti..wawawawa  *over-->  /floor ... nak tahu lebih lanjut/nak join,sila KLIK SINI


NOTA KAKI: HIDUP MESTILAH BERJIRAN ..GITUUU

20 comments:

Nurnajwa said...

Of cos la Anif dpt yg comel2 nnti ;)

*ahaha, pdhal tak tntu laki pmpuan :D*

syrupmasin said...

hai musuh :D

Anif Abdullah| AA said...

@Nurnajwa tula.. tak taw lgi .hehe

Anif Abdullah| AA said...

@syrupmasin jom gadoh! hahak

alif haris said...

hahha .. cari musuh ke bang ^^

Wanie said...

habis la klu berjiran ngan bdk kuat makan ni..:D

sha my heart said...

selamat menjoinkan diri..

Abu Huzaifah said...

alien ni hikhik... mcm2 plan dia wat... kang kne serang... hOhO...

ABU said...

aku dah jadi musuh kau hahaha

sergeant keroro said...

thanks join!

p/s : semoga dapat jiran yang best XD

apik pehe said...

hhahaha..gi la serang ramai2

syrupmasin said...

jom gado-gado..err gado-gado bukan makanan ke?? :D

nurAMALLINA said...

musuh, mari bergaduh!

yatie Awang said...

kadang2 musuh ni boleh bawa kebaikan jugakan untuk kita

Anif Abdullah| AA said...

@alif haris: yelaa.asyik manja2 bosan gak..hahak

@Wanie: hahak.. ^^

@kak sha: yeah!! hik3*letupkan jari

@Abu Huzaifah: kannn.. abisslaaa :p

Anif Abdullah| AA said...

@ABU: haah kan.. dah ber'musuh' rupanya.hahak

@sergeant keroro: oraitt!! ^^

@apik pehe: aku serang kau dulu leh tak pik..hehek ^^

@syrupmasin: makan je taw kan!! hahak..

@nurAMALINA: awak siapa eh..tak kenal laa..hahak

@yatie awang: btui tu kak... ^^

Anyyss Shuhaimi said...

jom jadi musuh..haha

muhamad hanif said...

selamat bersegmen yaa.!!

Bella Bell said...

ewww.. selamat bersegmen ye.. semoga dapat musuh yang cute2.. hehehe!!~



^^

alif haris said...

hahahaha ..
manja2 ??