Friday, July 29, 2011

10 Kesan Buruk Akibat Kekalahan Harimau Malaya

contoh sahaja.. ayat senior AA dalam Fb..HAHA..^^



1)70 peratus para suami akan b’masam muka. Si isteri akan kekurangn belaian
tanpa diberi notis 24jam

2) Facebook dan twitter jadi medan luahan perasaan tanpa memikirkan esok kerja
  
3) Profil picture yang ada gambar harimau Malaya terpaksa ditukar serta merta
walaupun dah 6 bulan broadband tak bayar...HEHE

4)  Anak-anak akan jadi mangsa cubit kerana asyik bertanya berapa gol..berapa gol maa..!

5) Statistic pelancong dari Malaysia ke Negara Singapura akan menurun bermula malam ini..HAHA

6)Kegiatan vandalisme tidak terkawal walaupun lisa surihani telah cuba
tenangkan mereka.. berhasilkah? *tetibe ada lisa lak :p

7)   Majoriti bloggers akan jadi burung hantu/kelawar malam ini untuk berebut traffic yang tinggi

8)  Kemunculan PAGE di Facebook semakin bertambah untuk berkongsi keji-kejian (line busy woo)

9)  Gurlfren -gurlfren diluar sana terpaksa buat text massage ayu-ayu bagi
mengelakkan peperangan berlaku(al maklumlah sesekali lelaki emo kan ) .HAHA

10) Surat khabar terpaksa bertungkus- lumus untuk menenangkan pembaca2 yang tak tengok 
bola akibat tertidur katanye!

(MOOD : MERENG + NGANTUK)


NOTA KAKI 1: Aihh .. Nak letak picture manyak2 tak boleh la.. Server busy giler babing... sob3..
NOTA KAKI 2: janji kita dah berusaha kan.. xpe,takde rezeki kita lah tu..

25 comments:

Amna.Qadeeja said...

haha lom tukar lg profile pic. relax dlu dua tiga hari bru tukar haha ;D

syrupmasin said...

haha..kau masuk dlm list nih ta??

Abu Huzaifah said...

haha... mcm2... aku pun tkde mood ni... =..="

Anif Abdullah| AA said...

@syrupmasin erk.. aku tukang like jew..hahaha

Anif Abdullah| AA said...

@Abu Huzaifah relax k.. janji kalah bermaruah .huhu

Anif Abdullah| AA said...

@Amna.Qadeeja hehe... bagus tu,kekalkan semanagt yg ade..

Wanie said...

number 7 tu kena sangat la dengan tuan blog ni..hehe

same la takleh nak upload picture, tapi sanggup upload kat imageshack then amik link kat situ..hihi

Dhiya Fariza said...

this is so funnyh. nasib tgk dengan teman lelaki. sama-sama emo gamaknya.

ABU said...

hahahahaha macam macam..

alif haris said...

hurm nk buat camano kan .. xde rezeki namanya tu .. wuwu ~

xpe .. boleh cuba lg tuk fifa 2018 nnt haha

apik pehe said...

hahaha,,boleh jadi ni...

hamzah ian said...

aku tension.. hhahaha

Ezay Hadry said...

memang betol gak tu..hihi tpakse tuka prof pic tu walau tk byr brodband..hahaha

Shalina Samsudin said...

hahaha..bijakkk :)
tu la..tak de rezeki kan,.^^

yatie Awang said...

tak perlu nak salahkan merekakan, mereka dah buat yang terbaik, apa2 pun kakak tetap sokong malaysia, tapi kakak memang tak puas hati Ashaari tak diturunkan

Nurnajwa said...

Not in the list ;D

Takpe la Malaysia T.T

Anyyss Shuhaimi said...

haha..takde makna msg ayu2..awek2 pun tak tidur malam kenangkan aksi m'sia smlm..

cik sakdi said...

ape dose bini2 sampai xdapat belaian tu weh. wakakakaka

Norhisham Nordin said...

apapun, khairul fahmi menjalankan tugas dgn baik bro... tang kesan2 buruk tu, huhuhu... tu sume sbb semangat berkobar...

Anif Abdullah| AA said...

Wanie: ececehh.. wanie pon sama kan?hahak

Dhiya Fariza: main baling2 cawan la ye x?kekeke

Abu: hehehe... :p

Alif haris: taw xpo.. mak ai,berjanggut nunggu eh tu..hahaha..

apik pehe: hehe.. ngah mereng mlm td ^^

hamzah ian: lepak sini k.. bru tak tension ..hehe

Anif Abdullah| AA said...

Ezad Hadry: letak gak eh?? hehe ^^

Shalina Samsudin: hehe.. cuba lagi coming soon!!

yatie awang: tula ..lepas tu,aidil cedera pulak..

Najwa: huhuhu.. (b'kurung dlm bilik)

Anyyss: hahaha.. ko lah tu nis kan??:p

cik sakdi: hahaha. :P

Norhisham Nordin: yup!! khairul fahmi mmg terbaekkk!!

Abang Stalker said...

ske no1.hahahah ;))


HAHAHAHAH..isteri akn kekurgan belaian. :P

sha my heart said...

hahaha~

kreatif la anip ni =)

Heidi Shafiq said...

nasib baik aku x tgk bola.. haha..

siti kektus said...

haha. naseb baik belum berlaki lagi. :p