Tuesday, July 12, 2011

Nak Rambut Macam Ini


Salam Readers!!
Hari ini AA nak ngomel sikit pasal rambut..
Entry dulu-dulu ada gak citer pasal rambut spt, 20 Rambut Wanita Paling Cantik
tapi kali ini nak tayang sket bbrapa gaya rambut (pelik) yang datang  hasil kacukan manusia+haiwan..WHAHAAHA..xdela..hasil kreativiti bijak pandai hair stylish lor...
Sekali tengok AA rasa cm nak wat gak..erkkk. (buang tabiat!!)




anjing
rusa



vavi (kalau tak silap)


harimau ..ngaummmm!!


anjing laut,, woff..worff!!!

apa kes?? macam hantu kak limah je..~WAHAHAHA

 AA paling SUKA SEKALI gaya di bawah ni,
tupai.. sweet kan?tetibe teringat sugar glider plak.. ^^

yang ini pulak fashion victim icon dari Hollywood mariii..Siapa tak kenal kan?Dia ini sentiasa tampil kelainan bukan sahaja dari segi pakaian, fesen rambut pon tak nak kalah...
Tapi kadang-kadang agak keterlaluan ye tak..
Haa,Korang sanggup
pergi rumah kenduri macam ini?KEKEKE..

Okei lah itu sahaja.. semalam dah dapat BE dari Encik Nuffo .So nak pergi salon satgi.. sape nak ikut?KEKEKE..(konon!)





NOTA KAKI: Bangau o bangau kenapa engkau kurus,macam mana aku tak kurus.ikan atas kepala tuan saya..ikan atas kepala tuan saya :p

16 comments:

kotak bulat said...

mcm rambut palsu je.. heehehehe

Anif Abdullah @Mr AA said...

@Kotak bulat: hahak.. dia wat sambung rmbut..

are_tik25 said...

ish!!! pelik bebeno...

yatie Awang said...

tak tahu nak kata, tapi tak berkenan langsungkan...mcm2 manusia ni

Anif pun nak buatttt.....

Anif Abdullah @Mr AA said...

@atik: taw xpe.. KALAU buat gak,mmg buang tebiatt,haha

@yatie: saya suka yg tupai tu je kak..hehe

Effa CuRio said...

agak-agak la anif nak rambut macam ni.. xsesuai.. ahahaha..

tapi yg rusa tu mcm smart je.. ;p

nelly said...

fuyoo !!!

macam2 rupa ada ~
hehehe

Anif Abdullah @Mr AA said...

@effa: haha..acah je la..

Jer ... said...

nak nak jugak :D

sha my heart said...

wah, anip dah dapat BE.. tahniah2. =)

cantik rambut, pinjam boleh? hahahaha~

alif haris said...

rambut mcm hantu kak limah pn ade .. hahahah :D

cik sakdi said...

adoi si LG tu mcm ne nak naik kereta tersangkut2 toncet kepale dia tu. hahah

Anif Abdullah @Mr AA said...

@jer :mboi,laju saje..jom3..haha


@sha: thanks.. nak pinjam?byr deposit lu..wawawa

Anif Abdullah @Mr AA said...

@alif: wahaha.. tula pasal.femes kut.:p

@cik sakdi: kekeke.. sumbat dlm bonet!! :p

apik pehe said...

hahaha..geram aku tengok gambar last tu..hahaha

Anif Abdullah @Mr AA said...

@apek pehe: kekeke.. :p