Friday, July 15, 2011

Signifikannya Nombor 721

Assalamualaikum ..

Hari ini rasa terpanggil untuk update blog jap..  sebelum ini punyela malas. Bukan apa nak update pon takleh,line maxis buat hal ah..Geram btul..



Dalam ruangan sedikit ni,AA nak ucapkan tahniah dan terima kasih kepada follower yang ke 721.. iaitu cik Lola Lavender. AA tak dapat balas kunjungan sebabnya,awak tak letak LINK BLOG. Sudah pasti ,sukar untuk AA jejak kembali..

yellow square is her =)
 
Jika awak datang ke blog buruk ni,silalah komen dan tinggalkan URL ek..HUHU
berbalik pada topik asal,kenapa no 721 ini begitu signifikan kepada AA .Sebenarnya, no 721 itu ada maksud tertentu..iaitu

 7: nombor feveret 
21: tarikh lahir AA.. the exact day of birth is 21 November 198*..

so, thats why la nombor ini mempunyai kaitan rapat dalam hidupku...sampaikan email pun ada 721: anip_721@yahoo.com ..in short, kalau apa-apa yg berkenaan nombor 7 &21 pon AA rasa BESTT .haha..Masa pakai nombor phone maxis dulu pon ,  i got dis one 0172196*** ..Nombor ini AA pakai dari 2004-2010 .. Selepas itu, curang kepada Upax Celcom pulak,HAHA
 Kemudian, berkenaan dengan no 721 ini pon AA ada perasan, masa SPM dulu-dulu no gilirannya (gigih nak hingatkan kembali)..it was,NC421C021 ... U SEE?? ..
Masuk pulak universiti, pun ada kaitan dengan nombor 721 ini.HAHA..
 baru perasan.kos yang AA dapat skunk pilihan ke 7 dalam borang UPU dulu.. AA ingat bukan ape,pilihan no 1 dan 2 tu gagal masa interview medsi..sob3... Lastly,dapat nombor 7
no matrik AA ialah: 196072
 * kat UUM ni sume start 19****

 nombor bilik pulak: 2A215
jumlah kredit sem pertama: 21
Last but not least,
nama penuh : MUHAMMAD HANIF ABDULLAH .. ada 21 huruf?
hari lahir: TUESDAY .. 7 huruf??
Wah banyak pulak kebetulan kan.. DAH! malas kaji lebih-lebih karang menyeramkan pulak jadinya..
Bak kata penyanyi ieda moin,dia takleh jumpa no 4..kalau tak, mesti membawa sesuatu makna BAIK ATAU BURUK.. Macam-macam lah ..


Esok pagi nak pergi amik lesen KERETA.. Aduhai,apsal rasa cuak lain macam ni eh.. Hope segalanya berjalan dengan lancar.Terima kasih Syufaat,ada teman jugak nak pergi esok..GUYS, WISH ME LUCK!!



NOTA KAKI 1:Suka dengar lagu Kebetulan atau suratan
NOTA KAKI 2: Amat dialu-alukan sape2 yang nak exchange link dlm bloglist :)

18 comments:

Shalina Samsudin said...

goddluck ..
wahh ! 721 ..
den suke no 123..HAHAHA :P

Anif Abdullah @Mr AA said...

@shalina: thankss !! :)

Nurnajwa said...

Siap mengkaji tuuuu :D Hehehehe.

Good Luck esok :]

SoLy SoLicious said...

amboii....suke benor ye no tu :)

Anif Abdullah @Mr AA said...

@Nunajwa: hehe.. kannn.. thanks ;)

Anif Abdullah @Mr AA said...

@soly : tula.. kdg2 dah jd signature polak..hehe

yatie Awang said...

ooo....nak jadi ahli kaji ek, hehehehe....tapi banyak betulkan kebetulan

Anif Abdullah @Mr AA said...

@yatie: hehe.. anif mmg ske bab mengkaji2 nombor ni.. even,kira nombor lahir ngan unsur alam gak..:p

haslinda said...

same!!! no 7 pn fav num kte jgak...
gud luck amik lesen sok ye... :)

alif ismail said...

anif...terima kasih..

Orang Kampung said...

wowww,, ada mkna yg mndalam..

Anif Abdullah @Mr AA said...

@alif: sama-sama.. *blurr

Anif Abdullah @Mr AA said...

@haslinda:thanks linda.. same eh?kebetulan lagikk :p

@orang kampung: hehe..sangat!!

Liyana Aziz said...

yana suka nombor 242... hehehehehehehe...

all the best ok, buat elok2, baca bismillah dulu.. =)

Bui Junaidi said...

owh..begitu kisahnya
hehe...721 *_*

ABU said...

tak de link mmg payah nak balas jejak..huhu

alif ismail said...

hum... alif plak anak ke 7...

hahahaha...

alif haris said...

waah byknye kaitan .. aku peing tgk nombor byk2 ni hahaha :D