Saturday, July 30, 2011

Lai.. Lai..Post Mortem Untuk Blog Ini

sejak tengok siri last Harry Potter minggu lalu, tetiba teringat Harry masa kecik-kecik.. Demm!! Miss them ^^

Salam My Darling+sss!!

                  Hari ini AA nak suruh korang bagi sedikit post mortem secara jujur untuk blog ini boleh tak? AA dah senarai kat bawah..  So korang boleh drop nombor sahaja ..  Cara ini sahaja AA dapat lihat kesetiaan korang pada blog ini.. Ataupun nak bangkitkan semangat AA  untuk terus ber-blog walaupun …..huhuhu.. ADAKAH MUNGKIN AA TAKKAN BER-BLOG LAGI.. ??jeng jeng jeng.. tapi macam sayang pulak nak tinggalkan korang..  :’(

BLOG ANIF ABDULLAH INI BOLEH DIKATAKAN…. ( sila sambung)

1)Entry yang best dan berinfo

2)Kadang-kadang merapu tapi fun

3)Badjet hensem

4)Berat sangat nak loading

5)Jarang blogwalking (busy)

6)Suka blogwalking ( mesra alam)

7)Smart jugak 

8)Lain daripada lain

9) Kreatif tapi sengal

10)Syok sendiri

11)Rasa nak lempang laju-laju

12)Susah nak baca

13)Rasa nak couple jew dengan dia 

14)Ada harapan untuk jadi otai

15)Sarat dengan iklan

16)Sombong giler

17)Senang cerita,tutup jew..

18)Simple but nice

19)Tak suka dipuji

20)Ada secret admirer

21)Perlulah ada kelainan


Korang nak bagi berapa banyak nombor pun AA tak kisah.. Nak kutuk kaw-kaw pun tak pe (guna ayat suci lah.hehe).. AA bagi space kat dlam entry ini jew...HAHA


(MOOD : Lagu Spice Gurl - Viva Forever)





NOTA KAKI: Peluru tak pernah lupakan musuh!

20 comments:

Abu Huzaifah said...

hehe yolah :).. kadang2 merapu tp fun... hikhik

lavenderlover said...

hi there..i think no 2 & 18..=)

Nurnajwa said...

Nk kne pk dlu ni, hurmmm --'

Hahahaha, nnt kte bgtau oteh ;D

Anonymous said...

1 :)

Shalina Samsudin said...

1
2
3
6
7
8
9
^^

syrupmasin said...

3, 16..haha..kalu cakap jujur nomor 2 lah :D

cik pha said...

oke aku pilih 1 dan 18 heeee

yatie Awang said...

kakak pilih no 1, sesetengah n3 ada begitu dan yg paling sesuai kakak rasa no2 hihi

alif haris said...

bro jgn stop blogging dow .. hehe

aku bg 2 & 8 r bro hehehe

ZURAINI said...

baru 1st time baca blog ni tp nak komen gak. haha. Yg num 13 tu memg x la. muka cm budak2 je. haha :P

Nurnajwa said...

2, 7, 9, 11 XD, 14 of cos, 18 ;)


*errr, nk ltak 13 boleh?*

Bro ahmad said...

no 14 kot mungkin jadi otai

Wanie said...

haha..gile banyak numbernye..

wanie baru lagi ikut blog AA ni,
so tak byk nak komen..


no 1 & 18 je la ye..hehe

EZAN IDMA said...

13

Diary oF Mine said...

1 6 14.... 2 gak kot... hahaha... :P

adan said...

1st singgah sini.. so,aku pih simple but nice..

iPai said...

tak berani nak komen plak .. hehehe

Anif Abdullah| AA said...

@iPai
kenapa?huu.. drop jew..

Anif Abdullah| AA said...

thanks semua .. sayang korang ah.. ^^

pyqa said...

hahah i think merapu tapi fun :)
thumbs up :)