Wednesday, July 20, 2011

Wordless Wednesday #4: Floria 2011

my dearest parent,



NOTA KAKI: Cuba teka, masa festival ini diadakan.. AA ada disini ATAU tidak....??? Siapa teka dengan betul, AA akan promot BLOG KORANG next entry.. NGAAAAAAAAA!!!

27 comments:

lala shaheila said...

ada...hehe

Anisa Hang Tuah said...

romantik :)

are_tik25 said...

uik!! kamu pi ka??

Anif Abdullah| AA said...

@lala: terima kasih.tunggu jwpan eh :)

Anif Abdullah| AA said...

@Anisa : tulaa.. pasangan bahagia.muahaha :)

Anif Abdullah| AA said...

@are_tik25: jeng jeng.. haha :)

Jer ... said...

pakcik ! :D

Anif Abdullah| AA said...

@Jer :oit.. lama xnampak .huhu

Abang Stalker said...

walawei..abg pun blm prg lg ni.ske bunga tp xde masa.


romantik mak bpk ko ek.agknya parents abg pun pun da prg kot.**depa x ajk ank bujang dia ni T_T

Anif Abdullah| AA said...

@Abang Stalkerrrrrrrr: wiwitt.. suka bunga tuu.. tula,sgt ROMENtik .Dorang nak dating watpe ajak abg.ngeh3

hana nabihah said...

rasenye ader ~

Wanie said...

mesti tak pegi ni..
layan ke bunga?hehe

Anif Abdullah| AA said...

@hana :rasanye?haha..

Anif Abdullah| AA said...

@wanie:jeng jeng :p

syrupmasin said...

haaa..aku nmpak kau dekat celah2 pokok bunga warne oren harimau tuh..betol ta??

Anif Abdullah| AA said...

@syrup: cis.. aku t'jumpa duit jatuh dow.ahahhak..

cik pip said...

rasa nya cm pergi je..:P

Anif Abdullah| AA said...

@cik pip: tunggu jawapan eh..thanks :)

sha my heart said...

anip pi..

wah, sukanya bunga.. bila la nak dapat pi taman bunga? hahaha~

cik sakdi said...

xtau la anep gi ke x, yang penting mak bpk AA datang.peh peh banyaknye mungeee :)

alif haris said...

mesti la pegi .. cameraman ni mst kau ni bro :D hehehe

lella lala walaa said...

b.u.n.g.a ..! bunga ! huwaa .. suke laa bunga nih . :)

p/s : sume org ckp pegi, lella ckp AA xpegi laa . HAHAA :p

yatie Awang said...

tak tahulah kakak kat mana, Anif adalah kut, tukang ambil gambar tu....hihi

iPai said...

uhuh .. floria ni memang best ..

Anif Abdullah| AA said...

@kak sha: yeke akak minat bunge??..*pengsan

@cik sakdi: haha.. kannn


@alif: jawapan anda.....


@lella: hehe.. :p


@kak yatie: yakin?haha..:p


@ipai:kebanyakan responden kata cenggituu.hehe

izfanora said...

wah.. mmg nak g lah.. xsbr nyer..

abg stalker minat bunga? ptut mat bunga pun.. huhu..

AA tak der kt situ tue.. saja nk wat gempak bagi kami2 jealous.. :P

ke nak bg jwpn sebaliknya? hahaha..

alif ismail said...

oooo... pegi tak ajak!!