Saturday, July 23, 2011

Keputusan Perlawanan Malaysia VS Singapura



Info Perlawanan Malaysia vs Singapura

23 Julai 2011
7.30 Malam
Stadium Jalan Besar, Singapura.
Kapasiti: 6 ribu penonton

Siaran Langsung juga dibawakan oleh TV 2 dan Astro Arena ..
 Tiket abis dijual woo!! Walaupun stadium kecik tapi bukan penghalang para penonton untuk menonton..huhu
Keputusan Terkini!

MALAYSIA (3) VS SINGAPURA( 5)

-Walaupun pasukan Malaysia tewas,yang penting semangat pasukan itu tetap ada.. Teruskan perjuangan pada perlawanan akan datang, Yeah!!
MALAYSIA BOLEH!!


NOTA KAKI : Bergema rumah ini dnegan sorakan..Adess!!

26 comments:

kotak bulat said...

kalah ek..emmm.. :(

Nurnajwa said...

Huwaaaaaa, Malaysia kalah T.T

cucu umie said...

harap2 kammis nty malaysia try yg terbaik..chaiyok..hohoh

yatie Awang said...

sedih memang sedih, tapi malaysia akan bangkit untuk perlawanan ke 2

syrupmasin said...

kalah bola tilawah quran mng kan :D

NurjiaNaiem said...

ta ske gn pemain singapore jersi no.11..

eee... geram.. =='

cik sakdi said...

kalah ke,, stadium singepore menang kecik2 belake. hehe

ABU said...

oh malaysia mmg selalu blh..hehehe

Anif Abdullah| AA said...

@KB: haah.. sob3

@Najwa: hope perlawanan seterusnya,Malaysia dapat tebus balik

@cucu umie: harap2 la kan..hehe

@kak yatie: harap2 camtu la kak..hehe

Anif Abdullah| AA said...

@syrupmasin: wahh..tahniah untuk itu.hehehe

@NurjiaNaiem: haha..bahaya pemain tuu..

@cik sakdi: yup.. :(

@ABU : taw xpe.. makan dalam tu.haha

alif haris said...

aku harap defender tunjuk permainan lebih bertenaga kt malaysia nnt :)
chaiyok2 harimau !!

Anyyss Shuhaimi said...

kawalan bola tak kemas..huhu

Anif Abdullah| AA said...

@Alif haris: harap-harap cmtula.. tapi tadi,cam down je pemain kan.. tak consisten..

Anif Abdullah| AA said...

@Anyyss: taw takpo.. kau tgok ke nis?cecehhh..

sha my heart said...

wah, satu rumah ke minat bola?

sedih m'sia kalah.

kakak kak sha duk tanya kenapa tak turunkan apex @ golakeeper masa lawan celsea.. diam jer la. kang nnti pnjg pula bebelannya. haha~

vampire's lovex said...

kalah pon kalah la,jnji kalah bermaruah sebab da try...hue hue

Anif Abdullah| AA said...

@sha my heart: Boleh dikatakan camtu la kak.. haha.. Kita takde back up yang teguh kat pertahanan.. Tula,awak pun tak mahir bola an so tgok jela.hehek

Anif Abdullah| AA said...

@vampire's lovex: hehe.. kita boleh perbaiki untuk perlawanan akn dtg.. ^^

Liyana Zahim said...

Bola itu mberi tekanan emosi.. Harusilah dijauhi.. Hahahah~

Bro ahmad said...

mula sepak mula confiden menang..10 sec dah gol,

Anif Abdullah| AA said...

@Liyana Zahim: hehe.. kalau dah ramai2 tu mmg emosi jadinye..

@Bro Ahmad: tak jangka saat2 akhir kelihatan bolos pertahanannye.hehe..

alif ismail said...

kempunan la nak tengok Malaysia menang...huhuhu...

Anyyss Shuhaimi said...

tengok la der..gua kat rumah dah jadi mcm shebby dah..haha

iPai said...

yup betul .. semangat malaysia main sgt dasat ..

bangga la juga .. harap khamis ni menang r ..

Anif Abdullah| AA said...

@Alif :hope khamis nnt,Malaysia buat yg lebih lagik..huu

Anif Abdullah| AA said...

@Anyss:wahaha.. ko memang nis..

@Ipai:Chaiyok Harimau!! hehehe ^^