Monday, July 4, 2011

Babak Popular Drama Melayu

Salam Readers!..Stalker!Silent Reader!
*bunyi unggas*

Siapa suka drama melayu kat sini??
sila luruskan jari manis anda cepattt!...!! WAHAHAHA

jom merepek lagi kerepek bersama-sama AA hari ini.. ^^
asyik beri tips je ..sesekali nak merepek apa salah kan?? HAHA
bosan- bosan,AA pon ambik keputusan melatih diri melukis guna PAINT ni..
tak tahulah jadi apa..EXPERT TAK??..HAHA *gelak paksa*



















**sila tafsirkan sendiri gambar terbabit 




NOTA KAKI: Adess..berpeluh ketiak lukis benda alah ni,KOMEN JANGAN TAK KOMEN..hehe

30 comments:

cik pha said...

plawok22..

HANTU KAK LIMAH! hehehe

keroro gouro said...

macam pernah jumpa ja situasi2 tersebut...tp di mana ya...? hehe

Anif Abdullah @Mr AA said...

@cik pha:hahak.. taw je kan.. :p

Anif Abdullah @Mr AA said...

@keroro:dah myk sgt adegan cmni..ko pun jd kompiuss ye x.hahak

alif ismail said...

haha.. lukisan ni mengingatkan alif pada anak buah kat terengganu...hihi

Anif Abdullah @Mr AA said...

@alif:haha.. macam budak2 an.adehhh..arini mereng sikit :P

nuruhuda_329 said...

singgah n follow kamoo^-^

syrupmasin said...

haha..err..asal ade bunyi unggas tuh..haha :D

yatie Awang said...

nak bomohkan sapa tu...oooo...bomohkan kak limah yeee....hehe

Anif Abdullah @Mr AA said...

@nurulhuda: thanks :)

@syrup:wahaha.. sebab masa menulis ni unggas beterbangan di jendela ku..ahaha

Anif Abdullah @Mr AA said...

@yatie:nak bomohkan.....(cam tajuk entry akak lak suspen eh):p

Nazrul Azwan said...

setuju sgt. kbykan crita Melayu mmg mcm tu. pndai lukis. hehe :)

Shupalula --' said...

conclusion ; orang melayu dah tadak modal nak buat drama / cerita. tak gitu ? hihihi

Nasriq said...

tang polis datang lewat tu aku sokong sangat...

Anyyss Shuhaimi said...

kalau takde babak2 ni,bukan cerita melayu namanya..kan?

alif haris said...

haha .. drama korea cmne lak bro ? haha :D

Anif Abdullah @Mr AA said...

@Nazrul:kann...xdela.saje cuba-cuba :p

@Shupalula:98 markah untuk anda :)

@Nasriq:hahak... last2,hero je pulun sesorang :p

Anif Abdullah @Mr AA said...

@Anyss: cam dah boleh baca je awk...hehe

@alif:amboii..perli nmpak..haha

Muhd Aizie said...

Aku belajar buat skrip filem dan drama. pastinya skrip aku tak kan mcam ni punyaa. haha

Nizam Ijam said...

saya da tukar domain...
kalau awk letak blog nizam ijam dalam bloglist..
Tolong ubah URL blog tu balik..
nanti xdapat update terbaru nizam ijam :)


Saya pakai domain baru dan nak buat bloglist jom join
Segmen Mudah-Jom Join Bloglist Nizam Ijam

reen said...

haha...dgn ini saya angkat jari manis sy yg xberapa nk manis ni..heeee..standard drama melayu camtu la..bosan2

Anif Abdullah @Mr AA said...

@aizie:wahaha..skunk yg femes cam Nora Elena n Nurkasih..ala2 islamik kan..


@reen:wah,hebatt..kalo indon lagi laa..ygbaik kene buli je.haha

Cik Kay Jue said...

betul3... macam tak logik je...

Cik Kay Jue said...

oh.. lupe lak.. ketiak ok?? haha..

Anif Abdullah @Mr AA said...

@cik kay jue:haha..ketiakku sentasa ok dan wangi :p

dayah aziz said...

ahaha...btl gak ek...spesen je sumenye...;p

Anif Abdullah @Mr AA said...

@dayah:hehe..taw xpe..

pha is said...

macam drama ni dah x de idea lain dah kan? hahaha

iPai said...

lukisan ni unik laa .. janji nampak figure kire lawa .. ada tgn seni AA ni ..

Anif Abdullah @Mr AA said...

@pha is: mana ade..xde2...anda tipoo..wahahha..


@ipai: haha..thanks..xtually mmg suka art n out of the box.. :p